banner site strop scaled
LIVE TV AICI e1753706262893

24 Martie – Ziua internațională a Stafidelor Îmbrăcate În Ciocolată

Stafide in ciocolata bio

În cazul în care nu știați ce să mai sărbătoriți astăzi, iată un motiv care vă va face să zâmbiți: 24 Martie  este ziua internațională a stafidelor imbrăcate în ciocolată!

Ciocolata

Se spune că râsul este cea mai bună medicină, dar cine a spus asta, probabil nu a încercat ciocolata. Voi începe cu o confesiune: ciocolata este bună. Nu, corectez, ciocolata este extraordinară!

Ciocolata este acel desert pe care îl iubim cu toții, fie că ne place să recunoaștem sau nu. Este ca un prieten bun care nu te judecă, este întotdeauna acolo atunci când ai nevoie și, să fim sinceri, uneori chiar și când nu ai nevoie. Dar, ce-ar fi dacă vă spun că acest prieten delicios are și o latură ascunsă – una plină de beneficii? Este și sănătoasă, în special ciocolata neagră!

Ciocolata neagră este plină de antioxidanți. Flavanolii sunt ca niște supereroi în lumea nutrienților, luptând împotriva radicalilor liberi și prevenind îmbătrânirea prematură.

Stafidele

Stafidele sunt o sursă bogată de nutrienți, inclusiv vitamine, minerale, fibre și antioxidanți.

Sunt mici centrale energetice care te fac să te simți ca după o porție de cafea fără riscul de a deveni un espresso ambulant. Sunt ca niște baterii naturale care te încarcă instantaneu.

Stafidele pot ajuta la îmbunătățirea sănătății digestive, cardiovasculare, cognitive și ajută tranzitul intestinal.

Combinând cele două produse, rezultă beneficii duble pentru sănătate.

sursa foto: naturawl.ro

Citește și...