You are currently viewing Soluții pentru București, perspectiva unui fost viceprimar al Capitalei

Soluții pentru București, perspectiva unui fost viceprimar al Capitalei

Noul București promis de alianța PNL-USRPLUS e încă la stadiul de concept, faza hârtie-creion. Marile promisiuni din campania electorală sunt înlocuite de un simplu ridicat de umeri ori de acuze la adresa fostei administrații. Mai mult, setea de bani a celor din USRPLUS a dus la blocarea aprobării bugetului pe anul în curs pentru nu le-au fost satisfăcute niște “mici” dorințe. Refuzând facă aprecieri politice, fostul viceprimar al Capitalei, Răzvan Murgeanu, ne va prezenta situația Bucurestiului și soluțiile sale. Interviul cu domnia îl veți putea urmări luni, 17 mai 2021, de la ora 20.00, la Publive.

 

Cu două mandate de viceprimar al Capitalei la activ, atât sub conducerea lui Traian Băsescu, cât și sub Adriean Videanu, inginer in constructii hidrotehnice Răzvan Murgeanu ne face o radiografie a situației de ansamblu a Bucurestiului. Fară a se implica politic, fostul viceprimar ne-a acordat un interviu în care ne-a vorbit despre ceea ce-i așteaptă pe Nicusor Dan și echipa sa la Primăria Capitalei. Bucureștenii așteaptă soluții la problemele lor, dar trebuie să știe că în mare parte acestea depind de primăriile de sector. Unele sunt mai bogate și vor fi gospodărite mai bine, altele, din contră, sunt sărace și au nevoie de sprijin din partea PMB. Un exemplu este Primăria Sectorului 5 care se confruntă cu probleme sociale majore, o mare parte din banii strânși din taxe și impozite mergând în direcția respectivă.

Viceprimarul Capitalei vorbeste despre problemele cetatenilor!

Cât privește orgoliile fiecărui primar de sector, Răzvan Murgeanu sugerează ar fi bine fie lăsate deoparte pentru a face echipă cu Primarul General în vederea conceperii și implementării unei strategii comune. Cei cu orgolii mari, avertizează acesta, vor fi cei care vor avea un mandat mediocru.

 

Urmărește interviul cu fostul viceprimar al Capitalei, inginerul hidrolog Răzvan Murgeanu, în această seară, de la ora 20.00, la Publive și vei afla lucruri pe care nu le știai despre București!

Adresează-i întrebări prin intermediul nostru, iar răspunsurile le vei primi săptămână următoare!

Facebook: @publivestudio

Youtube: Publive Romania

website: publive.ro

Foto: economica.net