Publive și O’Neills organizează concursul “B-Sport te îmbracă sport!” ce se va desfășura pe platforma Publive (Publive.ro, Facebook – Publive, Youtube – Publive Romania),  în cadrul emisiunii B-Sport. Acest concurs are drept obiectiv promovarea mișcării și practicării sportului în vederea combaterii bolilor cauzate de sedentarism, precum: diabet, bolile cardiovasculare, obezitate etc.

 

Concursul “B-Sport te îmbracă sport!” va începe la 3 noiembrie 2022 și se finalizează pe 30 noiembrie 2022.

 

Fiecare participant înscris va putea câștiga prin tragere la sorți unul din cele 15 tricouri O’Neills oferite de către Milbro Textile SRL.

Cei 15 câștigători vor fi aleși prin random.org și vor fi anunțați pe data de 1 decembrie.

 

Tricourile O’Neills sunt confecționate în România de către elevii școlii profesionale în sistem dual din cadrul Liceului Tehnologic “Ion Barbu” din orașul Giurgiu, susținut de Milbro Textile SRL.

 

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie:

 

 1. Să dai like și follow paginii Publive
 2. Să dai like și share acestei postări
 3. Menționează în comentarii 3 prieteni cărora le place sportul.

 

Termeni si conditii:

 

 1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL 
  CONCURSULUI „B-sport te imbraca sport!”

  ORGANIZATORI:
  1. Design New Generation SRL cu sediul in Bucuresti sector 6, CUI RO38577104, J40/20209/2017.
  2. Asociatia pentru Protectia Minorilor “MICUL GIGANT” cu sediul in Comuna Magureni, str. Principala nr. 529, judetul Prahova, CIF 38225680
  Organizatorii nu sunt în niciun fel afiliati cu Facebook.
  Regulamentul va fi făcut public online, conform regulamentului impus de Facebook și legislației în vigoare și este valabil gratuit oricarei persoane interesate. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament și își asumă responsabilitatea pentru orice încălcare a regulamentului impus de Facebook sau a legislației în vigoare. 

 2. CONDIȚII DE PARTICIPARE
  Campania este deschisă cetățenilor români, persoane fizice, cu domiciliul stabil în România, care dețin un cont de Facebook. 
  * Reprezentantii si angajatii Design New Generation SRL, Asociatiei „Micul Gigant”, Milbro Textile SRL sau membrii familiilor acestora nu pot participa. 

  3. ACCEPTAREA REGULILOR
  Participarea implică acceptarea tuturor regulilor concursului organizat de Design New Generation SRL si Asociatia „Micul Gigant”, cât și acceptarea regulamentului Facebook. 

  4. DURATA CONCURSULUI
  Concursul se desfășoară de la data de 03.11.2022 pana la data de 30.11.2022, inclusiv. Orice participare in afara acestui termen nu se ia în considerare.
   
  5. MECANISM DE PARTICIPARE
  Orice persoană care îndeplinește condițiile prevăzute la punctul 2, poate participa la concurs. Participanții trebuie să îndeplinească și sa urmeze pașii prezentati mai jos: 
   
  1. Să dai like și follow paginii Publive
 3. Să dai like și share acestei postări
 4. Menționează în comentarii 3 prieteni cărora le place sportul.

Te poți înscrie până la data de 30 noiembrie 2022. Câștigătorii vor fi desemnati pe 1 decembrie 2022, prin tragere la sorti prin random.org si vor fi anuntati pe messenger Facebook.
Organizatorii își rezervă dreptul de a descalifica orice persoană care nu respectă prezentul regulament. Nu sunt acceptate participările prin utilizarea metodelor frauduloase (de exemplu, nume/conturi false etc.).


 1. PREMIUL
  Cei 15 câștigători ai concursului „B-sport te imbraca sport!” vor fi premiați cu cate un tricou O’Neills oferit de catre Milbro Textile SRL
  Numarul total de premii constand in tricouri O’Neills puse la dispozitie de catre Milbro Textile SRL este de 15 si sunt realizate în cadrul Liceului Tehnologic “Ion Barbu”, din Giurgiu, de clasa de învățământ profesional în regim dual.
  Nu este acceptată substituirea premiilor prin sume de bani sau cu alte premii. Premiul nu este transferabil. Orice costuri extra implicate de câștigarea acestui premiu stau la discreția câștigătorului. 
  Câștigătorii din București își vor ridica premiile de la sediul Design New Generation SRL, bd. Carol I, nr. 54, sector 2, București, iar cei din provincie vor fi contactați pentru a ne oferi adresa de livrare a premiului. Premierea se face în baza participării persoanei fizice și în baza profilului de Facebook etc. (date ce vor fi folosite în acest scop).
  Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de facebook Publive si pe pagina oficială a organizatorului publive.ro, alături de modalitatea în care a fost ales. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti în direct, în următoarea emisiune B-Sport după cea în care s-a înscris.
  În cazul in care câștigătorul nu poate fi contactat în 24 de ore de la extragere, premiul va fi reportat.

Premiul va fi ridicat in baza actului de identitate valabil.

7. ȘANSA DE CÂȘTIG
Șansa de câștig depinde de numărul participanților, numarul de distribuiri și de respectarea prezentului regulament.
 
8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin participare, accepți ca datele tale personale (imagini; nume, prenume etc.) sa fie folosite de catre organizatori în scopul publicității și pentru anunțarea câștigului, fără a mai fi necesară o altă formă de confirmare a acordului privind aceste date, inclusiv de a fi fotografiat sau a te fotografia cu premiul primit.
Organizatorii vor respecta dispozițiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (GDPR).


 1. TERMENI ȘI CONDIȚII 
  Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania/concursul, dacă se cunosc date despre fraudarea participării și dacă este pusă în pericol administrarea concursului, cât și securitatea și corectitudinea acestuia. În acest caz, se va alege câștigătorul dintre participanții validați anterior acestei cauze (sau după, atunci când este posibil). 
  Organizatorii își rezervă dreptul de a descalifica orice participant care încearcă să fraudeze sau fraudează concursul. 

 2. RĂSPUNDERE LIMITATĂ
  Prin participare acceptați să eliberați organizatorii, filialele sale, partenerii, reprezentanții, angajații de orice răspundere pentru litigiile aparute, indiferent dacă sunt cauzate prin neglijență sau nu, prin: (i) Participarea la concurs și/sau acceptarea, deținerea sau utilizarea, cât și abuzul sau utilizarea incorectă a premiului; (ii) Defecțiuni tehnice de orice fel, dar fără a se limita la defecțiunile legate de computer, cabluri, rețea, software sau alte echipamente mecanice; (iii) Indisponibilitatea sau inaccesibilitatea oricăror transmisii, telefon sau servicii pe internet; (iv) Intervenția umană neautorizată în nicio parte a procesului de înscriere; (v) Orice eroare electronică sau umană în administrarea concursului și în procesarea participărilor.

  11.  ÎNCETAREA CONCURSULUI
  Concursul va înceta înainte de termen, în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, independent de voința organizatorului. 
  *Prin participare la concurs, participanții acceptă și respectă prezentul regulament.

Vă urăm succes!