You are currently viewing FAȚA NEVĂZUTĂ A LUNII
nora iuga

FAȚA NEVĂZUTĂ A LUNII

NORA IUGA ÎN DIALOG CU EVELYNE CROITORU

FAȚA NEVĂZUTĂ A LUNII, VĂZUL INIMII, 01.03.2023

Nora Iuga este pseudonimul literar al Eleonorei Almosnino, născută pe 4 ianuarie 1931 în București. Este  poetă română, romancieră și traducătoare din limbile germană și suedeză. Are publicate peste patruzeci de volume de poezie și proză, a primit numeroase premii naționale și internaționale, a beneficiat de burse în Germania, Belgia și Elveția.

Nonconformistă, strălucește pe scenă, captivează publicul, este, cu adevărat, un spirit tânăr. I-ar fi plăcut să danseze la Moulin Rouge french cancan. Este o parteneră de dialog spumos și incredibil de spontan și trăiește cu incandescență fiecare moment.

“Prefer îndrăgostirea, starea aceea nebună în care nu mai știi pe ce lume ești, când freamătă totul.[…]Legătura sexuală trebuie  dublată de o comunicare spirituală la fel de intensă. Orice comunicare puternică pe care o am cu un bărbat, indiferent de vârsta pe care o are, eu o simt foarte intens erotic.” (Nora Iuga)

Vă invit, dragi prieteni, să descoperim împreună Fața nevăzută a lunii. Să pătrundem în universul liric al scriitoarei Nora Iuga, miercuri, 1 Martie 2023, de la ora 19.00, numai în   emisiunea VĂZUL INIMII, pe Publive TV. O emisiune document, un mărțișor literar !

Evelyne Croitoru,

realizatoarea emisiunii