You are currently viewing SPIRITUL ȘI EMOȚIA MUZICII CLASICE
Aura Twarowska

SPIRITUL ȘI EMOȚIA MUZICII CLASICE

AURA TWAROWSKA, VĂZUL INIMII, 22.03.2023

“Să fii cântăreț de operă român e o poziție admirată, apreciată de muzicienii din întreaga lume: școala românească de canto a dat nume mari, care impun respect general” – declarația aparține doamnei Aura Twarowska, una dintre superbele voci românești, voce care strălucește pe marile scene ale lumii.

Mezzo-soprană super titrată, doctor în muzică și doctorand în economie, Aura Twarowska a performat timp de 12 ani la Opera de Stat din Viena, una dintre primele instituții muzicale din lume, cu producţii de top la cel mai înalt nivel. Programul de operă oferit publicului este fără concurenţă la nivel internaţional. Aura Twarowska a cântat sub bagheta unor mari dirijori, Zubin Meta, Seiji Ozawa și a colaborat cu mari artiști lirici precum Anna Netrebko, Kiri Te Kanawa, Dimitri Hvorostovski, Roberto Alagna, Juan Diego Flores. Este, împreună cu ei, o legendă a cântului liric.

Zilele trecute Aura Twarowska  a fost invitată să concerteze la Ateneul Român din București, prilej cu care mi-a oferit interviul pe care vă invit să-l urmăriți miercuri seară, 22.03.2023, începând de la ora 19.00, în emisiunea VĂZUL INIMII, pe Publive TV. Emisiunea va putea fi urmărită ulterior și pe www.facebook.com/AtitudiniContemporane și pe www.publive.ro .

Ce-am fi noi, ca popor, fără cultură? Doar o populație, fără identitate, fără însemnătate… este un motiv de reflecție, nu?

Evelyne Croitoru realizatoarea emisiunii VĂZUL INIMII 

Lasă-ne un comentariu!