You are currently viewing Teatrul Stela Popescu vă invită în decembrie la noi reprezentaţii cu “Maya și Elfie, o poveste de Crăciun”.

Teatrul Stela Popescu vă invită în decembrie la noi reprezentaţii cu “Maya și Elfie, o poveste de Crăciun”.

Teatrul Stela Popescu vă invită în decembrie la noi reprezentaţii cu Maya și Elfie, o poveste de Crăciun.
 
Cu Maya și Elfie, o poveste de Crăciun, un spectacol de Ioana Macarie, Teatrul Stela Popescu vă invită să trăiţi magia sărbătorilor de iarnă în luna decembrie, mai précis pe 4 decembrie, ora 11.00, la Teatrul Metropolis, pe 5 decembrie, ora 14.00 și ora 16.00, la Casa de Cultură Făgăraș, pe 8 şi 9 decembrie, ora 10.00, la Palatul Național al Copiilor, Sala Mare, spaţiu generos care găzduieşte şi primul spectacol al seriei din 25 noiembrie
 
“Maya, Elfie și ursul de pluș, Edy, pornesc într-o aventură prin Labirintul lui Decembrie, cu ajutorul calendarului de Advent. În călătoria lor întâlnesc personaje dulci, stele căzătoare dar și personaje reci. Dacă Mayei i se îndeplinește dorința de Crăciun… vom vedea împreună. Noua distribuție aduce un plus de valoare calității spectacolului, Actrița Anca Pascu fiind în rolul Mayei, Alexandru Floroiu în rolul lui Elfie și Cătălin Frăsinescu în rolul ursului de pluș, cu participarea extraordinară a Manuelei Hărăbor. Magia Crăciunului începe cu acesta producție a teatrului Stela Popescu.”, povesteşte autoarea spectacolului, Ioana Macarie.

Spectacolul spune povestea unei fetițe de șase ani constrânsă de părinți să respecte rigorile societății și să-și trăiască bucuriile cu măsură. Maya primește în dar un calendar de Advent care o va însoți până în ziua de Crăciun. În noaptea care urmează, toate lucrurile ascunse în spatele fiecărei ușițe ale calendarului prind viață. Magia coboară în camera fetiței, prilejuindu-i aventuri surprinzătoare în compania unor personaje fantastice care îi devin prieteni de neuitat. Vă invităm alături de Maya în căutarea universului uitat și magic al Crăciunului. Va reuși ea oare să își convingă părinții să i se alăture ?

            În distribuţie : Maya – Anca Pascu, Mama – Carmen Mărgărit, Tata – Florentin Munteanu,Elfie – Alexandru Floroiu, Edy/Povestitorul – Cătălin Frăsinescu, Steaua – Manuela Hărăbor, Decembrie – Aurel Sorin Sandu, Moş Nicolae – Florentin Munteanu, Dulceaţa – Ana Maria Ivan, Şeful de echipă – Cristina Marin Neagu, Echipa de bucurie – Denisa Ispir, Cosmin Vasile, Florentin Munteanu, Moş Crăciun/ Frigul – Cristi Neacşu.

Rezervări la telefon: 0753.174.618