Onestitate, Prietenie, Calitate.

Publive este platforma TV digitală și de networking profesional realizată de Design New Generation SRL (DNG), o alternativă a televiziunilor din mainstream și a canalelor digitale de informare. Prin ceea ce facem, uneori neconvențional, și prin modul in care ne-am format echipa, construim conținut cu accente ce țin de viața reală, cultural-educativă, informațiile noastre fiind prelucrate de profesioniști recunoscuți în domeniile lor de activitate. Analizăm chirugical viața socio-politică, administrativă și economică, promovăm cartea și activitățile culturale, parenting-ul de calitate și poveștile, familiarizăm publicul larg cu mediul de intelligence și oferim o atenție deosebită sistemului românesc de sănătate. De asemenea, sportul și starea de bine sunt prezente în opțiunile noastre informative. Emisiunile sunt difuzate în fiecare seară, de luni până vineri, în intervalul orar 19:00-22:00. De-a lungul timpului, am dezvoltat proiecte importante cu Ministerul Educației, Inspectoratele Școlare, Institutul Național de Hematologie Transfuzională, Centrele de Transfuzie Sanguină, autorități locale sau centrale, cum ar fi: Lecția regăsită și Aventurile Familei Strop.

Echipa noastră

Colaborăm cu diferite personalități ale vieții publice și profesioniști din diferite domenii de activitate, precum: Radu Ghidău, avocat și reprezentant al unor interese patronale importante; Evelyne Croitoru, scriitoare, membru important al Uniunea Scriitorilor din România, comunicator al unei instituții cheie în economia României: prof.univ.dr Cristian Barna, fost prorector al Academiei Naționale de Informații Mihai Viteazu; Călin Cătălin, psiholog, coordonator al emisiei Publive; Ligia Călin, autor de poezii pentru copii, familia de scriitori Ion și Lidia Lazu; Răzvan Gae – vicepreședinte Sanitas, actori și mulți alții pe care vă invităm să-i descoperiți în imaginile de mai jos:

Cine sunt eu?
Sunt asistent medical generalist, precum și sindicalist până în “măduva oaselor”, încerc pe cât posibil să îmi reprezint cât mai bine atât meseria, cât și colegii care m-au ales în funcția de vicepreședinte al federației,  în folosul pacienților și membrilor Sanitas.
De ce “Raportul de gardă”?
“Raportul de gardă”, pentru mine, reprezintă relatarea exact așa cum este a sistemului sanitar românesc, cu ce se confruntă acesta, problemele reale pe care le întâmpină angajații din sistemul sanitar, precum și nevoile și dorințele acestora de a avea un loc de muncă sigur și dotat corespunzător pemtru a-și putea exercită meseria în mod profesionist și a crea un mediu cât mai plăcut persoanelor care vin să se trateze de diverse boli în unitățile medicale din România.
Cine sunt eu?

Actualmente sunt avocat, conduc o societate de avocatură, specializată în drept civil. În 2019 am decis că statul de o parte demonstrează doar că nu îmi pasă și am decis să mă reîntorc în politică. Credința mea este că doar principiile nu sunt negociabile, în rest trebuie să găsim o cale, pentru România!

De ce “România comentează?”

Peisajul jurnalistic din România este dominat de senzaționalul de slabă calitate, România comentează este o emisiune care spune lucrurilor pe nume, care aduce în atenția publicului problemele cu care se confruntă România și în același timp este o emisiune de analiză a cotidianului cu care se confruntă fiecare dintre noi! România comentează este și o invitație la dialog, pentru cei care doresc ca vocea lor să fie ascultată! Tăcerea este moartea democrației, iar România comentează, nu tace!

 

Cine sunt eu?

Sunt membra a Uniunii scriitorilor filiala poezie din 2007 și absolventă a Școlii Populare de Artă secția actorie.

De ce “Creatori de poveste”?

La emisiunea “Creatori de poveste” invit personalități din multe domenii, oameni simpli care au ceva de spus, scriitori, in mod special, care să trezească în ascultători dorința de a fi mai buni, mai frumoși, mai însetați de înălțarea spirituală.Urmăresc să trezesc in oameni empatie, compasiune, toleranță, dragostea de sine și de ceilalți.

De ce “Teatru pe scurt”?

“Teatru pe scurt” aduce în atenția publicului  fragmente din dramaturgia de la noi, în special, dar și din cea universală, surprinzând de multe ori cât de actuale sunt personajele sau situațiile din scenetele prezentate.  

De ce “Văzul inimii”?

Văzul inimii este o emisiune cu profil cultural, un vector de comunicare,  de poziţionare  a actului creator în faţa publicului. O emisiune pe care am gândit-o şi o realizez cu scopul de a descoperi  şi a prezenta făuritori de cultură. Este o emisiune despre armonie şi performanţă, despre o lume a esenţelor. Am dorit să fie o emisiune încărcată cu emoţia şi frumuseţea confesiunii,  într-un spaţiu pe care l-am gândit a fi  intim, prietenos, propice exprimării sentimentelor, trăirilor.

Cine sunt eu?

Am ales să intru în acest proiect în calitate de coordonator de emisie deoarece îmi place să lucrez în domeniul tehnic, în special, în cel al audio-vizualului. Studioul Publive a trecut prin diferite etape din punct de vedere tehnic și scenografic, toate acestea fiind rodul gândirii și dorinței echipei Publive de a evolua. Mi-a plăcut să montez luminile, camerele și fiecare cărticică din decor.

De ce “Publive special “?
Publive special este o emisiune care surprinde și redă ceea ce se întâmplă la un anumit moment, iar publicul Publive este interesat să afle. Practic, este o emisiune de tipul “aici și acum”!
De ce “România comentează”?
România comentează este o emisiune care aduce în prim plan activitatea socio-politică și administrativă a țării, iar împreună cu avocatul Radu Ghidău încerc să fac o sinteză pe înțelesul tuturor, orientată către soluții. De cele mai multe ori, poziția mea este una facilă, a omului simplu, care trece prin necaz făcând haz.
Cine sunt eu?
Absolvent al Facultății de Petrol și Gaze Ploiești, profilul Turism și al Facultății de Horticultură din București. Profesează atât în domeniul economiei și managementului, dar și în mediul sportive că arbitru în comisia centrală de arbitri a Federației Române de Rugby. A înființat Asociația Arbitri Români de Rugby, fiind președintele acesteia.
De ce “B-Sport?”
Emisunea, inițial, s-a axat pe rugby, ulterior fiind extinsă spre alte sporturi, în special spre cele mai puțin mediatizate. În cadrul acestor emisiuni surprindem modul de pregătire și management ale activităților de juniori și copii și cum contribuie aceste activități la dezvoltarea forței și inteligenței copiilor.
Cine sunt eu?
Sunt “sufletește și trupește” actor al Teatrului Mic din București și prezint, alături de Lidia Lazu, emisiunea “Teatru pe scurt”.
De ce “Teatru pe scurt?”
În cadrul acestei emisiuni prezentăm sub forma unor scenete de teatru, fragmente din operele literare românești, dar și internaționale, bucurandu-le sufletele celor ce ne urmăresc. Vă steptam cu drag de fiecare dată!

Cime sunt eu?

Făuritor de rime pentru suflete frumoase, povestitor de magie la ceas de seară.

De ceZoom-Zoom”?

Emisiune cu povești

Pentru copilul care ești.

Ușor în pat tu te strecori,

Și închizi ambii ochișori,   

Ușor dai drumul la volum

Și-asculți până adormi

Zoom-Zoom.

Despre noi

Această platformă educativ-informativă și-a propus să vină cu producții proprii de  televiziune care să reprezinte viziunea fiecărui colaborator, oferind astfel originalitate pe fiecare tronson orar. Într-o lume în care se pune accent pe lipsa calității, focusându-se pe aparențe, pe subiecte facile sau prejudecăți, vă oferim o alternativă sănătoasă.

Misiunea Publive este creșterea nivelului de conștientizare a nevoii de cultură și informații corecte, cu sens pentru o viață mai bună.

 

Programele noastre sunt adresate tuturor celor interesați, dar și societății de cultură, care poate adopta, aplica și împărtăși la rândul ei cunoștințele. Publicul nostru este eterogen, fiecare putând găsi un subiect de interes în emisiunile noastre pentru că le oferim subiecte de interes în care se regăses.

 

Vă invităm să faceți parte din această comunitate care se bazează pe starea de bine, un proces benefic de a primi si de a dărui binele mai departe!

În acest sens, toate informațiile pe care le veți regăși vor îmbraca aspectul calității, al bunului simt, al libertății de exprimare fără jignire.

Putem lucra împreună pentru același vis: să depășim limitele proprii pentru a forma corect și armonios viitoarele generații!

 

Comunitatea Publive crește cu fiecare om căruia îi pasă de ceilalți. Life is live!