You are currently viewing Lupta “mică”, de uzură, în coaliția USRPLUS-PNL

Lupta “mică”, de uzură, în coaliția USRPLUS-PNL

Parlamentarii și miniștrii USRPLUS sunt trimiși în bancă de către Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, în format fizic, acolo unde se poate.

Călin Cătălin, 26.04.2021

Sorin Câmpeanu: vacanțele școlare decalate nu sunt în interesul elevilor!

Propunerea deputatului USRPLUS Alin Apostol de a decala vacanțele școlare a fost catalogată de către Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, ca nefiind în “interesul elevilor”. Aflat într-o conferință de presă, luni, 26.04.2021, Sorin Câmpeanu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor interesați de modul în care se va împărți un an școlar, menționând că nu susține o propunere care nu vine în sprijinul elevilor. Decalarea vacanțelor școlare nu este posibilă în România deoarece, afirmă Ministrul Educației, țara noastră nu este împărțită în cantoane, precum Elveția, și nici în state independente ca SUA.  Această poziționare a Ministrului Educației, membru PNL, nu este o surpriză, acesta arătându-și anterior dezaprobarea, și chiar enervarea, față de unele decizii ale fostului Ministru al Sănătății Vlad Voiculescu.

Cartonașul galben arătat USRPLUS – nu pricepeți!

Lupta aceasta de uzură în cadrul coaliției poate însemna și un cartonaș galben arătat permanent membrilor USRPLUS care, mai vocali fiind, consideră că au acumulat suficient de multă experiență în a gestiona destinul țării. “Activistul” Dan Barna e așteptat să scoată “ranga” în comunicarea publică pe care să i-o arate lui Sorin Câmpeanu și, cine știe, poate că mai vedem un USR-istPlus-ist căzând pe scara guvernului.  Până atunci, poate aflăm și punctul de vedere al părinților și al elevilor.

Urmăriți emisiunea “Educația sub lupărealizată la Publive de către Asociația elevilor din București-Ilfov împreună cu alte asociații din țară și veți afla amănunte!

https://www.youtube.com/channel/UCHch-dUYsEn1QnfctRZJuEQ

 

Lasă-ne un comentariu!