You are currently viewing Războiul din Ucraina pe înțelesul elevilor

Războiul din Ucraina pe înțelesul elevilor

Războiul din Ucraina a fost prezentat pe înțelesul elevilor bucureșteni într-un webinar, iar o selecție a celor mai bune momente va fi prezentată în emisiunea Intelligence4ALL de luni seara, 21.03.2022, ora 19.45.

 

Publive, Intelligence4ALL și Interact Club Central au organizat un webinar în cadrul căruia elevii bucureșteni au putut afla informații despre războiul din Ucraina de la un expert în studii de securitate: prof.univ.dr. Cristian Barna. Zonele de interes au fost multiple, de la istorie și diplomație la strategie militară, fiind scoase în evidență și aspecte legate de fake-news sau zgomot informațional.

Emisiunea Intelligence4ALL ce va fi difuzată luni, 21.03.2022, ora 19.45, va cuprinde o selecție a celor mai importante momente ale webinarului: prezentarea contextului declanșării războiului și întrebările elevilor.

Pe 15.03.2022, Publive și Intelligence4ALL difuzau un interviu cu jurnalistul Mario Balint ( emisiunea aici), corespondent de război cu experiență, care, la solicitarea realizatorului Cristian Barna, povestește despre modul în care elevii din Odessa ajută la diseminarea informațiilor autorităților către populație, acțiunile acestora fiind pline de curaj și devotament.

Astfel, putem concluziona că o bună informare și pregătire a elevilor îi vor transforma pe aceștia în tineri dedicați faptelor bune, curajoși și implicați în dezvoltarea lumii libere.

Urmăriți Publive, emisiunea Intelligence4ALL, luni, 21.03.2022, ora 19.45, pe www.publive.ro și canalul de youtube Publive România.

 

Lasă-ne un comentariu!