You are currently viewing Campionii, campionii!
rugby

Campionii, campionii!

Televiziunea online Publive militează încă de la începutul existenței sale, octombrie 2018, pentru responsabilitate, promovarea valorilor în toate domeniile de activitate și, bineînțeles, SPORT. Am promovat campioni și am fost alături de ei, sportivi mai mici sau mai mari, oameni care fac mișcare în emisiuni dedicate sportului și nu numai.

În interiorul redacției noastre, pot fi regăsiți mulți sportivi, indiferent de vârstă pe care o au. Rugby, culturism, fitness, fotbal, handbal, karate, judo sunt doar câteva din sporturile pe care le putem enumera dintre cele practicate de colaboratorii noștri.

Astăzi, 25.05.2023, la emisiunea B-Sport, s-a vorbit despre performanță în rugby la categoria U20. Titi Bonea l-a avut invitat pe Radu Mocanu, antrenor CSM Constanța, echipă care a câștigat titlul național la această categorie, după ce a învins-o sâmbătă, 20 mai 2023, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, pe CNAV Dinamo cu 32-20 (8-10).

Astfel, formația constănțeană a încheiat în forță, un campionat pe care l-a dominat, de la început până la final, potrivit

https://www.facebook.com/csmctrugby.

Vă invitam să urmăriți emisiunea difuzată pe publive.ro sectiunea Live sau pe canalul de youtube Publive Romania.

sursa foto: https://www.facebook.com/csmctrugby

 

Lasă-ne un comentariu!