You are currently viewing Valentine’s Day – Cu ce cadou îți cuceresti partenerul în funcție de zodie?
valentine's day

Valentine’s Day – Cu ce cadou îți cuceresti partenerul în funcție de zodie?

Se apropie Valentine’s Day, o zi așteptată de îndrăgostiții din toată lumea. Cu ocazia acestei zile fiecare partener se gândește să își surprindă cât mai plăcut perechea. Cu toate că poți spune că îți cunoști partenerul, când vine vorba de cadouri te afli, cumva, în dificultate. În cazul în care chiar nu știi ce să ii faci cadou, iată că niște indicii îți pot da chiar astrele…

Iată cum te pot ajuta zodiile să nu dai greș cu cadoul, mai ales pentru o zi atât de specială ca Valentine’s Day!

Berbec – Un weekend la munte practicand activitati sportive de iarnă

Poti alege să mergi într-o stațiune cu partenerul tău Berbec pentru a te bucura de un weekend de sporturi de iarnă. Vă puteți bucura de un weekend de drumeții, schi, snowboarding sau orice tip de activitate de iarnă. Asta pentru că Berbecul este tipul aventuros și energic, așa cum te-ai aștepta cu primul semn cardinal de foc al zodiacului.

Taur – O cutie de ciocolată elvețiană sau belgiană

Taurul este semnul fix de pământ al zodiacului, ceea ce îi face extrem de senzuali. Unul dintre lucrurile pe care un Taur le iubește este luxul, iar celălalt lucru pe care îl iubește este mâncarea delicioasă. Nu există cadou mai bun pentru un Taur decât o cutie de ciocolată elvețiană sau belgiană.

Gemeni – Cărți de diferite genuri

Gemenii sunt un semn de aer extrem de intelectual, iar dacă le oferi ceva care îi stimulează intelectual, ei vor fi mereu recunoscători. De aceea, cel mai bun cadou de Ziua Îndrăgostiților cu care poți surprinde un Gemeni sunt cărțile.

Rac – O fotografie înrămată

Racul este un semn cardinal de apă, iar acest semn zodiacal este cunoscut a fi îngrijitorul zodiacului. Orice lucru care are valoare sentimentală pentru ei este un cadou perfect de Ziua Îndrăgostiților, motiv pentru care vor adora o fotografie înrămată.

Dacă ai o fotografie înrămată cu tine și partenerul tău Rac cu copiii, dacă există, asta va face Ziua Îndrăgostiților să fie mai specială. Veți dori să-l înfășurați în hârtie de împachetat trandafiriu sau albastru deschis, care va adăuga o notă suplimentară cadoului. Nu fi surprins dacă partenerul tău Rac plânge lacrimi de fericire după ce a scos cadoul din hârtie.

Leu – Bijuterii gravate

Leul este zodia care iubește să fie în centrul atenției, motiv pentru care le va plăcea un cadou de Ziua Îndrăgostiților care îi face să se simtă importanți. Ce fel de cadou îi va face să se simtă ca în centrul scenei? O idee cu care nu poți greși este o bijuterie gravată.

Fecioară – Un card cadou spa

Fecioara este un semn de pcmânt și asta înseamnă că Fecioarele sunt atât practice, cât și pretențioase.

De aceea un card cadou la un spa este perfect pentru Fecioară, mai ales că având grijă de alții mai mult decât ele însele, ajung chiar să își neglijeze  sănătatea.

Balanță – Un colier simplu cu lanț sau trandafiri albi

Balanța este un semn de aer romantic care se bucură de orice obiect de stil și care e la modă, dar nu la fel de sclipitor așa cum ar prefera un Leu. De aceea, cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților ar fi fie un colier cu lanț, fie trandafiri albi. Sau poți surprinde o Balanță cu ambele.

Scorpion – ochelari de soare

Scorpionii au reputația de a fi acel semn de apă misterios, de aceea le place orice este negru și orice le adaugă puțin mister. Prin urmare, dacă vrei să faci un Scorpion fericit, ia-i o pereche de ochelari de soare de Ziua Îndrăgostiților.

Cu toate acestea, nu le cumpărați o pereche ieftină de ochelari de soare, deoarece nu vor fi deloc impresionați. Iar ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să faci partenerul tău Scorpion să nu fie impresionat în niciun fel.

Săgetător – Un pașaport

Singurul lucru pe care toată lumea îl știe despre Săgetător este că trăiesc pentru aventuri și călătorii. Prin urmare, un cadou obișnuit de Ziua Îndrăgostiților nu este potrivit pentru un Săgetător. În schimb, cel mai bun cadou pentru ei ar fi un pașaport.

Capricorn – Un portofel de lux sau un deschizător de scrisori

Capricornii sunt dependentii de muncă ai zodiacului și, de asemenea, au o apreciere puternică pentru lucrurile fanteziste. De aceea, cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților pentru un Capricorn este legat de munca sau banii lor. Ce tipuri de cadouri ar fi acestea? Un Capricorn ar aprecia un deschizător de scrisori elegant sau un portofel elegant. Argintiul este o culoare pe care Capricornul o apreciază, așa că aceasta este o idee despre culoarea cadourilor de cumpărat.

Vărsător – Gadget de fitness portabil

Dacă ai un partener romantic Vărsător, atunci probabil știi că ei apreciază să aibă timp pentru ei înșiși. Și, destul de des, se vor strădui să se pună în formă pentru a se menține în formă pentru a conduce organizații de caritate sau a se implica în acte umanitare. Vărsătorii adora gadgeturile și tehnologia modernă. Care este cel mai bun cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru ei?

Le puteți cumpăra un gadget de fitness portabil prin intermediul căruia pot urmări câți pași fac într-o zi sau câte calorii ard în timpul unui antrenament.

Pești – O lumânare deschisă la culoare

Lucrul grozav despre un partener Pești este că nu se așteaptă să le faci cadouri scumpe. Sunt un semn romantic și spiritual și de aceea o lumânare este cel mai bun cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Peștii apreciază culorile soft, cum ar fi albastru deschis, roz deschis și alb, de aceea puteți să le oferiți o lumânare din oricare dintre aceste culori. Lumânările poate că nu vor dura atât de mult, dar Peștilor nu le pasă de asta. Atâta timp cât recunoști ziua specială care reprezintă relația ta cu ei, este suficient pentru a-i face fericiți.

sursa: https://ro.kmesh.io/midheaven-your-natal-chart

foto: Pinterest

Lasă-ne un comentariu!