You are currently viewing 4 Februarie – Ziua în care se mănâncă înghețată cu frișcă la micul dejun
inghetata

4 Februarie – Ziua în care se mănâncă înghețată cu frișcă la micul dejun

Iată o zi speciala pe placul multor oameni conform calendar.city-star.org, ziua în care se mănâncă înghețată cu frișcă la micul dejun 😋. Plus că, un om de ştiinţă japonez a descoperit, în urma unui studiu, faptul că dacă mănânci îngheţată la micul dejun, chiar poti deveni mai destept, îmbunătăţindu-ţi performanţa mentală.

Profesorul Yoshihiko Koga de la Universitatea Kyorin din Tokyo a realizat un studiu în care jumătate dintre subiecţi au mâncat în fiecare dimineaţă câte trei linguri de îngheţată, imediat după ce s-au trezit. Cealaltă jumătate a consumat un mic dejun obişnuit. După acest pas, participanţii au fost puşi să facă mai multe exerciţii pe calculator, astfel încât oamenii de ştiinţă să poată urmări rezultatele. S-a demonstrat faptul că participanţii care au mâncat îngheţată la micul dejun au fost mai relaxaţi, mai concentraţi şi au avut o performanţă ridicată.

Concluzie: putem bănui efectele pe termen lung ale acestui comportament alimentar asupra sănătății și s-ar putea să  fim nevoiți să alegem alte metode prin care să devenim mai deștepți, cum ar fi, de exemplu, să citim, să învățăm permanent lucruri noi etc.

Dar azi, dacă nu ați luat încă micul dejun, puteți începe ziua cu o înghețată care să fie musai cu frișcă.

sursa: divahair.ro

foto: pinterest

 

Lasă-ne un comentariu!