You are currently viewing Cel mai rapid tort de ciocolată
Tort de ciocolata

Cel mai rapid tort de ciocolată

Dacă mi-ar fi plăcut să fiu un talent într-ale bucătăriei, mi-ar fi plăcut să fiu cofetăreasă :)) Cine spune că bucătăria nu e artă cu adevărat, nu are dreptate. Păi numai dacă te uiți în vitrinele cofetăriilor iți dai seama câtă inspirație trebuie să fi avut oamenii care au creat acele “opere” dulci!

Unii realizează adevărate masterpiece-uri, povești de-a binelea. Era o emisiune pe Discovery, “Regele cofetarilor” pe care o urmăream frecvent. Era povestea afacerii de familie a unor italieni care reușeau să îndeplinească cele mai dificile cerințe ale clienților lor, realizând torturi personalizate.

Adică, ce visau clienții lor noaptea ei puteau să facă a doua zi. Și credeți-mă, unii aveau niște solicitări provocatoare. După cum spuneam, talent. Sunt sigură că pentru a ajunge la astfel de performanță ai nevoie de timp. Iar timpul nu mai este demult o resursă atât de “disponibilă”. Prin urmare, dacă aveți poftă de un desert prietenos și cu timpul vostru, vă las o rețetă de tort de ciocolată pentru care nici măcar nu vă trebuie foarte multe “piese” pentru a-l construi.

Rețeta video este în linkul de mai jos.

https://fb.watch/kkEA00pPh4/

Dacă v-a reușit trimiteți-ne și nouă poze, nu de alta, dar să se vadă că și românii știu să facă torturi, dom’le!

sursa de inspiratie: https://www.facebook.com/despre.retete.blog

articol scris de Ligia