You are currently viewing Iodura de potasiu, reteta pentru demisia ministrului sanatatii, Alexandru Rafila
iodura de potasiu

Iodura de potasiu, reteta pentru demisia ministrului sanatatii, Alexandru Rafila

Rafila, ia-ti iodul si du-te! // Emisiune Publive special – 09.08.2022

Ministrul sanatatii, medicul Alexandru Rafila face o declaratie surprinzatoare in fata Spitalului clinic de urgenta Floreasca intr-o conferinta de presa unde jurnalistii doreau sa afle care este starea de sanatate a ranitilor in accidentul din Bulgaria.

Folosindu-se de interesul mass media si al populatiei pentru acest tragic accident, Rafila face apel la cetatenii cu varsta pana la 40 de ani sa mearga la medicul de familie cat mai repede pentru a-si ridica retetele pentru iodura de potasiu.

Momentul ales, se pare, a fost unul potrivit deoarece medicii de familie din toata tara au fost asaltati cu cereri pentru astfel de retete. Revolta medicilor de familie a fost pe masura nesabuintei ministrului sanatatii, acestia fiind pusi in situatia de a da curs imediat solicitarilor celor arondati.

Fara sa tina seama de importanta comunicarii atente de la nivelul functiei pe care o ocupa si de efectele pe care le produce, ministrul Rafila ii calca pe urme lui Vlad Voiculescu si produce panica in randul populatiei din Romania.

In astfel de situatii, comunicarea se face dupa un plan bine stabilit urmarindu-se in primul rand ca publicul tinta sa inteleaga rostul, contextul si la recomandarea cui sa fie administrata iodura de potasiu.

In linkul de mai jos aveti emisiunea Publive special in care avocatul Radu Ghidau si vicepresedintele Sanitas, Razvan Gae prezinta detalii legate de aceasta pozitie a ministrului Alexadru Rafila.

https://www.youtube.com/watch?v=mAT2cDIlh4E&t=18s

 

 

Lasă-ne un comentariu!