You are currently viewing Visul (umed) lui Vlad Voiculescu

Visul (umed) lui Vlad Voiculescu

Cum nu a făcut-o ca ministru, Vlad Voiculescu descoperă binefacerile comunicării și iese în presă pentru a dezvălui câte ceva din secretele ascunse ale Ministerului Sănătății. Dimineața face o conferință lungă de presă, iar seara merge la Digi 24. Vorbind aparent sincer, se încurcă cu delicatețe în propriile gânduri, iar atunci când are interlocutor, un jurnalist, de exemplu, îl roagă repete întrebarea pentru nu a înțeles-o. Nici când o înțelege nu îi este confortabil, dar îl salvează victimizarea. Așadar, Ministerul Sănătății nu a fost condus de un ministru, ci de o VICTIMĂ! Aleluia!

 

Vlad Voiculescu, acoperit fiind de susținerea celor din actualul partid unic USRPLUS, iese cu forță într-o conferință de presa pentru a ne arăta cum s-a luptat el cu mafia din sănătate și cum aceasta a răzbit printr-un acord tacit cu Cîțu. Atât de înfierat a fost primul Ministru, și atât de victima s-a descoperit a fi Vlad Voiculescu, încât, se pare, toată lumea a pus egal între Cîțu și mafia din sănătate. Cu toate acestea, găsesc de cuviință atrag atenția, vouă, cititorilor acestui articol, domnul fost ministru al sănătății are o voce suavă, joasă, lipsită de putere, care cu greu face față vacarmului din timpul unei conferințe de presă. Practic, putem trage o concluzie clară: inamicii sănătății sunt mafia, Cîțu și vocea lui Vlad Voiculescu. Dan Barna, junele bătrân, cel care conduce partidul de azi unic USRPLUS, mai vinde presei un pont despre cât de rău e în sănătate și de ce Vladuț a fost sabotat – afacerile lui Tătaru! Ascultați-l ce spune la TVR1 (intre min. 28 si 29)! Este interesant cum useristplusistii ies la atac cu informații despre partenerii de coaliție doar când nu le convine, chiar dacă acuzațiile țin tocmai de … mafia din sănătate! Așadar, Vlad Voiculescu își dorește -l dea jos pe Cîțu pentru a fi pus în locul lui un alt prim-ministru PNL-ist care, prin șantaj, -l pună la Sănătate tot pe el. A aflat unde este mierea și a învățat se lingă pe degete!

La final, urmărind tot ceea ce ne-a oferit Vlăduț să urmărim, nu îmi este clar dacă a vrut să se bată cu mafia sau doar și-a propus să înlocuiască mafia lor cu mafia lui. Și nu i-a ieșit! 

P.s.: Vlăduț, ai ceva informații și despre implicarea Președintelui Iohannis? Doar întreb pentru că prea lungă-i fuse tăcerea!

P.s.2: Tot cu PSD, tot cu PSD?

 

Lasă-ne un comentariu!