Adrian Păduraru și Alexandra Velniciuc pe scena Teatrului Metropolis în spectacolul Ceapa, pe 17 februarie

Spectacolul Ceapa de Aldo Nicolaj, în regia lui Dan Tudor, o producţie a Teatrului “Stela Popescu” este invitat pe scena Teatrului Metropolis – Sala Olga Tudorache (Str. Mihai Eminescu nr. 89) pe 17 februarie, ora 19.  In distribuţie : Adrian Păduraru, Alexandra Velniciuc, Cătălin Frăsinescu, Silvia Stanciu, Irina Cărămizaru, Cristian Neacșu, Ana Maria Ivan

            Un titlu pe cât de simplu, pe atât de surprinzător, “Ceapa” este o comedie cu note grave, pune în valoare textul prolificului prozator italian Aldo Nicolaj care vorbește relaxat despre lucruri serioase, amuzându-se copios, dar cu seninătate, de alegerile sau traiectoriile greșite din viața personajelor sale.

            Piero, un impresar aflat la apogeul carierei, hotărăște cu o luciditate rece să-și pună capăt zilelor în ciuda unei vieți aparent fericite. Viața personajului Pierro Della Pineda este desfăcută pe parcursul piesei în fața publicului întocmai ca o… ceapă, foaie cu foaie, în încercarea de a-și recompune și evalua imaginea propriei existențe. Într-un parcurs teatral presărat cu mult umor, autoironie, dar și cu reflecție amară, soția, amanta, prietenul cel mai bun, secretara, ba chiar și cei doi copii își redefinesc pe rând raporturile cu eroul nostru.  

            O comedie cu rafinat parfum italian regizată de Dan Tudor, “Ceapa” împletește situațiile neprevăzute de viață ale protagonistului cu momente de mișcare atent coregrafiate și o muzică semnată de compozitorul Vlaicu Golcea, dând viață scenelor într-un univers elegant și versatil plăsmuit de scenograful Corina Grămoșteanu. 

            Echipa de creaţie a acestui spectacol este coordonată de regizorul Dan Tudor, scenografia e semnată de Corina Grămoșteanu, iar muzica de Vlaicu Golcea.

Următorul spectacol va avea loc pe 12 martie, ora 19, la Sala Mica a Palatului Național al Copiilor.

 

Durată: 1 oră și 20 de minute, fără pauză

Acces 16 +

 

Bilete pe

www.teatrulstelapopescu.ro