Avocatul Radu Ghidău propus ca judecător al CCR

Avocatul Radu Ghidău, realizatorul emisiunii “România comentează” la Publive (vezi aici), este propus de formațiunea AUR ca judecător al CCR.

Radu Ghidau, realizatorul emisiunii ” România comentează”, Publive

Experiența lui Radu Ghudău în ceea ce privește partea legislativă este bogată, acesta având un mandat de deputat la activ ca membru al PNȚCD, fost profesor de drept, iar in prezent este avocat de succes în București. De-a lungul timpului a pledat pentru o constructie socială corecta, bazată pe munca și respect din partea statului fata de cetățean. Este împotriva pomenilor electorale, a banilor distribuiti după criterii de apartenența politica ori cumetrii, încurajează munca și performanța.

In 2020, avocatul Radu Ghidau candidează la functia de primar al Capitalei și își lansează propria formațiune politica: Alianta Național Țărănistă. Obiectivele sale sunt clare și gândite sa ușureze aportul financiar al bucureștenilor, iar calitatea vieții sa crească considerabil. Fiind un adept al ideilor liberale, acesta nu se regăsește în organizarea mișcării liberale din România, considerând-o ca fiind populistă, lipsită de eficiență și, cel mai important, fără un aport susținut la consolidarea și dezvoltarea unui sentiment profund patriotic.

Astfel, se apropie de AUR crezând în în anumite obiective ale formațiunii tinere, dar nematurizată politic.

Faptul că acceptă propunerea AUR este o surpriză pentru cei care nu-l cunosc, un mandat de judecător la CCR fiind orientat către dreptate și nu către o comandă politică.

Îi urăm succes colegului și prietenului Radu Ghidău!

Lasă-ne un comentariu!