You are currently viewing Cei din arcul puterii ajută pensionarii

Cei din arcul puterii ajută pensionarii

Pentru a preîntâmpina o grevă a pensionarilor atat de speciali pentru noi, romanii , câțiva reprezentanți ai PSD, PNL și AUR s-au întâlnit într-un restaurant din București pentru a discuta despre soarta acestora. La intalnire a fost de fata si un batranel simpatic, pensionar cu experienta si ceva informatii utile despre viata: generalul(r) Florian Coldea.

Pentru a fi lăsați să facă rotativa, cei de la putere și un reprezentant al  opoziției, Claudiu Târziu, reprezentant AUR, s-au întâlnit în acest weekend într-un restaurant din sectorul 1 pentru a dezbate soarta pensionarilor din România. Astfel, în jurul prânzului – doar nu o să gandeasca pe stomacul gol – aceștia au discutat despre pensii si pensionari , în special, despre modul în care în următoarea perioada pensiile acestora să nu fie afectate de criza, iar existenta sa le fie pusa in pericol . Bineînțeles, s-au gândit la săracii pensionari care nu ar putea să își ia medicamente, nu ar putea să își cumpere alimentele de baza din coșul zilnic, prevenind astfel o catastrofa umanitara în Romania.

Reprezentantul pensionarilor, dl. Florian Coldea, ne spune cu o tristețe sinceră în glas că abia mai poate să petreacă o zi în fața televizorului – “nu știu cât timp voi mai avea cu ce să mai plătesc cablul la tv pentru a mă uita la filmele preferate, filme care mă fac să uit de foamea din stomac. Le mulțumesc celor din arcul puterii care s-au gândit la noi și au venit să discutăm despre soarta noastră speciala și mai ales despre partea financiară a  pensionarilor din România. Am încredere că politicienii cunosc intru totul acum nevoile noastre. Menționez că nu am mai scos masina mea din garaj  de când s-a oferit un fin de al meu să o conducă și să mă ducă de colo până colo, chiar daca are foarte multa treabă fiind ofițer SRI. Săracul, a înțeles situația mea și a devenit soferul meu!”

Pensionarul Florian Coldea vorbește de cat de greu îi este să facă salata verde cu roșii, castraveți și branza adusă tocmai din Brazilia. El, totuși, nu crede că va fi nevoit să rabde de foame, de aceea le mulțumește politicienilor cu care s-a întâlnit pentru că au dat dovada de înțelegere față de soarta celor cu pensii mici, dar speciale.

La finalul zilei, politicienii și-au dat mâna, impresionați fiind de soarta domnului Coldea, iar cei care se tem pentru pensiile lor pot sta liniștiți – politicienii isi pun la bataie propria lor libertate pentru rezolvarea situatiei! Pensionarii precum dl. Coldea sunt speciali pentru ei si nu le vor micsora pensiile! Declaratiile lor par a fi adevarate pentru ca lacrimi stau să le tasneasca din ochi. Mii de pensionari vor fi salvați, iar pensiile lor, așa cum sunt, sunt speciale pentru ei, iar lucrul acesta se va vedea în timp pentru că vor reuși să își duca bătrânețile la bun sfârșit și își vor ajuta și nepoțîi.

Domnul Claudiu Tărziu de la AUR declara că el s-a aflat din întâmplare în acea zonă, fiind în drum spre munte, dar o roata a masinii sale s-a spart și a intrat să ceară ajutor ospătarului. O data intrat in restaurant, a observat onorata adunare si, impresionat de lipsurile pensionarului Coldea, a luat loc și a rămas la discutie fiind interesat de propria lui libertate, scuzați, de pensiile mici, dar speciale.

Dl. Dincu, fost ministru al apararii, cunoscut la Cluj pentru grupul de pensionari din care face parte, declara ca are o misiune grea asumata: drepturile pensionarilor, a acelor pensionari care sunt speciali pentru el.

Se pare că intreaga consumație a fost plătita de acesta din drepturile de autor primite pentru o carte de poezii pe care inca nu a scris-o. Ce inima, ce suflet!

În încheierea acestui articol, ne bucurăm că mai există politicieni inimosi în România, iar pensionarii a căror pensie este cât se poate de specială sunt siguri ca vor reuși să supravietuiesca acestei crize care, până la urmă, ne afectează pe toți.

Toate cele bune și nu uitați: acest articol este un pamflet!

surse info:

https://www.gandul.ro/exclusiv/coldea-dincu-finutul-popica-au-pranzit-cu-doamnele-la-libanez-claudiu-tarziu-a-bagat-si-el-capul-in-tabloul-aproape-familial-19986540

https://www.g4media.ro/cum-explica-deputatul-psd-surprins-in-imagini-cu-dincu-tarziu-si-coldea-ca-la-aceeasi-ora-intr-un-restaurant-de-cartier-s-au-intalnit-jurnalisti-politicieni-un-fost-sef-sri-si-altii-cuno.html

sursa foto: gandul.ro

Lasă-ne un comentariu!