You are currently viewing Cock de Mike Bartlett – 21 martie, la Excelsior, în cadrul campaniei UNITER Artişti pentru artişti

Cock de Mike Bartlett – 21 martie, la Excelsior, în cadrul campaniei UNITER Artişti pentru artişti

Cock de Mike Bartlett – 21 martie, la Excelsior, în cadrul campaniei UNITER “Artişti pentru artişti”

 

            Cock de Mike Bartlett, spectacol al Teatrului Stela Popescu în regia lui Tony Adam şi scenografia Mădălinei Mihai, avându-i în distribuţie pe Tudor Cucu Dumitrescu, Cristian Neacșu, Ioana Niculae, Cătălin Frăsinescu, se joacă pe 21 martie, ora 19:00 la Teatrul Excelsior în cadrul campaniei UNITER “Artişti pentru artişti”.

Piesa lui Mike Bartlett vorbește  despre iubire și despre puterea noastră de a înțelege formele și complexitatea acestui sentiment. Mai presus de toate însă, Cock aduce în fața noastră o serie de întrebări esențiale. Avem curajul să fim, cine suntem cu adevărat? Avem îndrăzneala de a ne trăi propriul adevăr? Suntem în stare să ne asumăm alegerile și să ieşim din zona de confort ?

             Societatea contemporană se schimbă cu rapiditate, iar teatrul contemporan are datoria de a aduce în fața spectatorilor problemele cu care aceasta se confruntă. Astfel, identitatea de gen este astăzi un subiect extrem de actual, care necesită o abordare corectă, pe măsura complexității lui.  Spectacolul Cock aduce în prim plan  triunghiul dramatic de relaționare, în care ne-am aflat fiecare dintre noi, asumându-ne, de cele multe ori inconștient, unul dintre cele 3 roluri: victimă, salvator sau persecutor. Construit într-o structură cinematografică, spectacolul împletește lupta și suferințele personajelor, cu situațiile comice, într-un ritm alert, ce-l va face pe spectator să rămână implicat până la final.

            Să lupți / să renunți?  Să accepți / să refuzi?  Să pleci / să rămâi? Răspunsul rămâne a fi dat de fiecare spectator.

 

Acces 16 +

Durată: 1 oră și 20 de minute, fără pauză

Premiera: București, 20 decembrie 2022

Bilete pe

www.teatrulstelapopescu.rowww.mystage.ro 

Rezervari: 0753174618,  pr@teatrulstelapopescu.ro