You are currently viewing Prețul la carburant este în aer

Prețul la carburant este în aer

Deși Virgil Popescu, Ministrul Energiei a anunțat că prețul carburanților va crește cu maxim 15 bani în perioada următoare, totuși prețurile în benzinăriile din țară au explodat. Astăzi, la o benzinărie din Beiuș, potrivit ebihoreanul.ro, unde prețul inițial era de 9 lei, acesta, în aceeași zi, a ajuns la 11,10 lei. La scurt timp, oamenii au început să facă cozi la celelalte benzinării din localitate.

Contactat de ebihoreanul  proprietarul benzinăriei în cauză a confirmat informaţia şi a declarat că a fost nevoit să recurgă la aceste preţuri pe motiv că ar fi cumpărat foarte scump acest lot de combustibil.

“Am cumpărat din depozit carburantul cu 8,6 lei litrul, în condiţiile în care eu până acum la pompă l-am vândut cu 7,6! Mi-au zis că dacă nu-mi convine să nu iau. Şi aşa am o cisternă pe care nu mi-au umplut-o! Mâine va fi şi mai scump, am înţeles că va fi 10 lei litrul”, a declarat acesta.

Potrivit jurnaliștilor din presa centrală, prețul de la benzinăria Beiuș este un record, fiind cel mai mare din țară în acest moment.

N.R. O informație de ultima oră, neconfirmată încă, este că în localitatea  Tinca din jud Bihor, prețul carburantului a ajuns la 12,99 lei.

foto: ebihoreanul.ro