Crina Matei şi Ana Maria Ivan în spectacolul Anatomia unui clişeu, pe 2 februarie, la Nottara

Teatrul Stela Popescu începe anul continuând periplul pe scenele bucureştene cu spectacolul Anatomia unui clişeu după un text de Alexandru Doru Spătaru, regia Chris Simion-Mercurian, scenografia Maria Miu, ce se joacă la Teatrul NottaraSala Horia Lovinescu, pe 2 februarie, ora 19. În distribuţie Crina Matei, Ana Maria Ivan şi pianistul Nicolae Dumitru.

            “Oamenii se întâlnesc și se cunosc. Se cunosc și apoi se despart. Se despart pentru că au avut imprudența de a se cunoaște. Se despart, dar nu se uită.” Tu alegi dacă accepți imprevizibilul sau te refugiezi în iluzie. Viața e generoasă. Cea mai bună       prietenă te înșeală cu iubitul tău sau iubitul tău te înșeală cu cea mai bună prietenă. Ce faci ? Te răzbuni sau înțelegi ? Un spectacol despre emoții, impulsuri, așteptări. Despre a lăsa aceste sentimente să ne domine sau a le transforma în energie vitală care să ne permită să trăim mai departe.

            Dacă aceste cuvinte v-au inspirat, nu rataţi ocazia de a vedea cum sunt transpuse ele scenic în spectacolul Anatomia unui clişeu.

 

Bilete aici: https://teatrulstelapopescu.ro/spectacol/anatomia-unui-cliseu-la-teatrul-nottara-3/