You are currently viewing Declaratii importante despre vulnerabilitatile Romaniei

Declaratii importante despre vulnerabilitatile Romaniei

Deputatul USR Bogdan Rodeanu declara la Publive special ca Romania are nevoie de reprezentanti asumati care sa spuna intregul adevar in ceea ce priveste situatia in care ne aflam in raport cu pozitia noastra fata de razboiul din Ucraina. Difuzata in seara zilei de 07.04.2022, la ora 20.00, la putin timp dupa ce Rusia este suspendata din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, emisiunea surprinde printr-un dialog direct, cu referire la interesul Romaniei in contextul actual.

 

 

Invitatia de a participa la o emisiune Publive facuta deputatului USR Bogdan Rodeanu a venit ca urmare a raspunsului pe care acesta i l-a dat lui George Simion, in Parlament, la finalul sedintei in care Presedintele V. Zelenski s-a adresat parlamentarilor romani. Ca vicepresedinte al Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala din Parlamentul Romaniei, membru al unor grupuri de lucru cu reprezentanti ai Republicii Moldova, Bogdan Rodeanu ne-a oferit informatii importante despre securitatea tarii noastre si despre cum pot fi oprite actiunile de razboi ale Federatiei Ruse la adresa vecinilor sai ( vezi emisiunea aici ).

Republica Moldova si cetatenii sai pot fi protejati de actiunile Federatiei Ruse, declara Bogdan Rodeanu – afla cum aici.

“Pozitia unor parlamentari ca George Simion cu privire la Republica Moldova este un care se bazeaza pe manipulare si frica, pe franturi de adevar. Este mai degraba adresata atragerii de voturi, nu de informare sincera a publicului din Romania”, rezuma deputatul USR.

foto: Ziarul Unirea