You are currently viewing Dicționar de emoții
Teatrul Stela Popescu

Dicționar de emoții

Dicționar de emoții este un spectacol lectură în cadrul campaniei umanitare organizate de UNITER “Artiști români pentru artiști ucraineni”.

Teatrul Stela Popescu se alătură acestei campanii împreună cu instituții culturale de stat și independente din România și Republica Moldova, în scopul strângerii de fonduri pentru artiști și susținerea culturii ucrainene.

Artiștii ucraineni au nevoie de sprijinul artiștilor români. Lor le este dedicat acest spectacol cu o încărcătură emoționantă extraordinară.

Oare câte emoții au experimentat ucrainenii din cauza războiului? Oare câte emoții se vor mai scrie în dicționarul vieții lor în care s-au acumulat în ultimul timp trăiri cum ar fi: frică, revoltă, deznădejde, tristețe, neîncredere?

Artiștii ucraineni au fost nevoiți să joace un rol trist al vieții lor, un rol care este cât se poate de real. Oricât ai încerca să tragi cortina și să zâmbești la finalul piesei, această piesă este trist de adevărată. Totuși, există speranța. Speranța că tot acest scenariu să nu mai fie jucat vreodată.

Spectacolul despre asta este, despre realitatea crudă a unui război și despre speranța  într-un viitor mai sigur și cu emoții pozitive pentru oameni.

 

Evenimentul coordonat de actorul Cristian Șofron, director al Teatrului Stela Popescu.

 

Informatii despre spectacol aici: https://teatrulstelapopescu.ro/spectacol/dictionar-de-emotii-spectacol-lectura/

Puteti rasfoi si repertoriul spectacolelor de pe scena Teatrului Stela Popescu aici: https://teatrulstelapopescu.ro/repertoriu/