You are currently viewing Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio ale lui Medvedev
Dmitri Medvedev

Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio ale lui Medvedev

Jurnaliștii ucraineni au publicat un material conform căruia fostul președinte al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, ar fi încercat să se sinucidă, informează ziare.com.

Acesta ar fi fost găsit de un membru al pazei sale de corp în stare de ebrietate și cu pistolul în mână se menționează în proiectul ”FreeDom”, scrie unian.net.

Potrivit jurnaliștilor, un membru al serviciului de protecție și pază l-ar fi convins pe Medvedev să renunțe la intențiile sinucigașe și să predea pistolul.

”Și femeia de serviciu ar fi găsit în coșul de gunoi 5 variante de bilețele de adio, în care Medvedev ar fi scris că s-a săturat să fie o marionetă, iar de moartea sa l-ar fi învinuit pe Vladimir Putin și persoanele din cercul apropiat al acestuia”, se mai spune în publicație.

Politicianul rus Ilia Ponomariov spune că nu este surprins de aceste zvonuri răspândite din interiorul Federației Ruse ca urmare a unei lupte interne pentru controlul puterii de la Kremlin.

Nu este un secret că Medvedev a ajuns la putere în Federația Rusă datorită lui Putin. Tot pentru Putin acesta a refuzat să candideze pentru a doua oară la președinție.

articol integral pe: ziare.com 

foto: 7media.ro