You are currently viewing Legătura dintre inima și minte în viziunea unui academician în blue-jeans
academician gheorghe paun

Legătura dintre inima și minte în viziunea unui academician în blue-jeans

Dragi prieteni,

V-ați întrebat vreodată care poate fi legătura dintre inima și minte, dintre suflet și creier, neuronul – “celula gânditoare” cum o numește invitatul meu de mâine, 29 iunie. Voi fi onorată să-l am invitat special în emisiunea VĂZUL INIMII, într-un dialog lejer, prietenesc, pe Domnul Academician Gheorghe Păun, cunoscut publicului drept academicianul în blue-jeans.

Academicianul matematician Gheorghe Păun, cunoscut în țară și în străinătate, se bucură de o remarcabilă vizibilitate și recunoaștere internațională. În calitate de membru al Academiei Europei, de matematician, informatician și om de cultură, membru al Uniunii Scriitorilor și membru titular al Academiei Române, Academicianul Păun și-a creat un renume incontestabil în rândul colegilor din întreaga lume. A ținut conferințe în numeroase universități, cărțile sale au fost traduse în engleză, italiană japoneză, chineză, rusă. Este inclus de Thompson Institute for Scientific Information, ISI, în categoria „highly cited researcher”, opera sa având peste 18.000 de citări. Personalitate culturală complexă, prezență jovială și modernă, empatic, atașat valorilor românești și adevărului istoric. “Spiritul treaz, deschis la nou, stilul laconic, direct și la subiect, umorul subtil, de bună calitate, asociat seriozității abordărilor, și refuzul consecvent al prețiozităților de orice fel fac din Domnia Sa un partener de discuție extrem de interesant și de plăcut, gata oricând să deschidă noi perspective, adesea interdisciplinare, asupra celor mai variate subiecte.” (Gabriela Căluțiu Sonnenberg)

Vă aștept, dragi prieteni, mâine, începând cu ora 19.00, pe Publive TV, să-l cunoaștem împreună pe Academicianul Gheorghe Păun, prin VĂZUL INIMII.

Linkul pentru emisiune: https://www.youtube.com/watch?v=Oa2B0bfvhJA

Evelyne Croitoru

Realizatoarea emisiunii

 

Lasă-ne un comentariu!