You are currently viewing Macron încearcă să-l copieze pe Zelensky?

Macron încearcă să-l copieze pe Zelensky?

Președintele francez Emmanuel Macron pare să își modeleze imaginea după cea a președintelui Ucrainei, Zelensky, scrie Daily Mail.

Liderul francez abia mai poate fi recunoscut prin aparițiile sale în hanorac negru supradimensionat, total diferit față de aparițiile sale în sacoul bleumarin preferat.

Fotografiile făcute duminică în Camera de Aur a Palatului Élysée din Paris în care își are biroul, îl arată pe Macron, aparent obosit, primind apeluri de la liderii internaționali, în ipostaze care seamănă izbitor cu imaginile cu Zelensky pregătindu-se să vorbească cu mass-media sau aflându-se într-o transmisiune video din capitala Ucrainei.

Până acum, Macron a fost un personaj foarte bine îmbrăcat lăsând impresia că este omul de stat suprem care nu ar îndrăzni să fie prins fără costum și cravată, chiar și în afara serviciului.

Dar fotografiile recente îl arată pe Macron la locul de muncă nebărbierit, cu hanorac supradimensionat și blugi.

Imaginile difuzate de fotograful oficial al Președintelui au fost, în general, bine primite pe rețelele de socializare, deși unii l-au acuzat pe Macron că folosește un truc de marketing pentru a semăna mai mult cu liderul ucrainean Zelensky, care a devenit instantaneu popular și recunoscut în hanoracele și tricourile sale simple de când a început invazia Ucrainei.

Pe măsură ce războiul continuă și admirația publicului față de președintele ucrainean devine din ce în ce mai puternică, să nu fiți surprinși dacă îl veți vedea pe Boris Johnson adresându-se Comunelor în salopetă și blugi cât de curând, mai scrie Daily Mail.

articol integral: https://www.dailymail.co.uk/news/article-10611433/Is-Macron-copying-Zelensky-French-leader-displays-stubble-jeans-hoodie-war-room-pics.html

foto: thetimesofnews.com