You are currently viewing Proiectul “România Educată” a luat sfârșit

Proiectul “România Educată” a luat sfârșit

Ministrul educației, Sorin Câmpeanu a demisionat în această seară din funcție. Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de facebook https://www.facebook.com/SorinMCimpeanu.

În urma izbucnirii scandalului acuzațiilor de plagiat la adresa lui Sorin Câmpeanu, partidele USR și Forța Dreptei au depus o moțiune simplă împotriva ministrului Educației.

Ca raspuns la acuzatiile aduse, Sorin Câmpeanu susţine că lucrarea în care este acuzat că a plagiat a fost realizată în mod profesionist, respectând toate regulile.

“Sunt omul care construiește și nu sunt omul care dărâmă! Cu toții avem obligația să contribuim și să susținem reforma în educație! Cred în România Educată și voi susține Legile “România Educată” din calitatea mea de profesor, de rector și de senator.
Proiectele legilor “România Educata” reprezintă cea mai buna șansa pentru o educație așa cum cred ca ne dorim cu toții. Altfel, în lipsa unui acces echitabil la o educație de calitate, vor fi și mai mulți oamenii care nu percep conținuturi și nu înțeleg adevăratul sens al cuvintelor.
Le mulțumesc tuturor celor care, cu onestitate, au ales sa susțină educația!”, a declarat Câmpeanu în încheierea anunțului de pe pagina sa de facebook.

 

sursa foto: bzi.ro