You are currently viewing Unboxing Publive Studio

Unboxing Publive Studio

Design New Generation SRL (DNG) anunță deschiderea, în București, a unui nou studio pentru realizarea de conținut audio-video dedicat creatorilor cu exigențe tehnice peste medie.
Prima emisie tehnică va avea loc pe 20 octombrie 2022, devenind complet funcțional pe 24 octombrie 2022. Studioul este proiectat să ofere confort în exploatare unui număr de până la 3 persoane, atât din punct de vedere al spațiului, cât și din punct de vedere tehnic, regia tehnică fiind asigurată de un singur om.
Aparatură video și cea audio permit atât realizarea de conținut specific televiziunilor, cât și podcast-urilor. De la bun început a fost gândit să ofere o bună conexiune cu cei aflați în afara studioului, astfel că invitații se pot alătura discuțiilor din studio de oriunde s-ar afla, cerința minimă fiind existența unei conexiuni la internet.
Multitudinea de opțiuni pe care creatorii de conținut le au la îndemână la închirierea acestui studio măresc diversitatea tipului de conținut: audiobook, dezbateri politice, emisiuni sportive sau dedicate cunoașterii sporturilor, prezentare produse și servicii, workshop-uri, prezentări profesionale sau de tip coaching, hr, psihologie, medicale, juridice, economice, educative, umor etc.
Personalizarea conținutului se poate face încă din momentul înregistrării datorită aparaturii versatile, de ultimă generație, aspect ce se reflectă în diminuarea costurilor dedicate postproductiei. Practic, înainte de a ieși din studioul DNG, clientul își poate urca materialul realizat direct pe platformele digitale proprii.
Prin fiecare ofertă pe care o pune pe piață, DNG demonstrează că este un partener de încredere pentru care contează calitatea și atingerea obiectivelor clientului la costuri decente.
Cei ce vor dori să-și extindă afacerea sau să-și diversifice conținutul, presupunând un număr mai mare de invitați într-un spațiu corespunzător, DNG le poate pune la dispoziție studioul mare, cel în care realizatorii Publive au produs peste 3000 de emisiuni și transmisiuni live în doar 4 ani.

Până pe 20 noiembrie 2022, DNG îți oferă un preț special de închiriere a celor două studiouri!
Programează-ți acum calendarul înregistrărilor în studiourile DNG!

Detalii:
– office@designnewgeneration.com
– telefon: 0770264625
http://www.designnewgeneration.com

#unboxing #studio #podcast #publive

 

Lasă-ne un comentariu!