You are currently viewing OCHII, FERESTRE ALE SUFLETULUI
monica pop

OCHII, FERESTRE ALE SUFLETULUI

Ochii sunt fereastra spre suflet – spunea William Shakespeare, de aceea ne fascinează atât de mult… De cele mai multe ori ochii exprimă mai mult decât o mie de cuvinte… Dar ochii, ochii celorlalți, pot fi uneori închisorile noastre; gândurile lor, coliviile noastre, spune Virginia Woolf. Cu ochii poți umple distanțele, te bucuri de culori, de chipuri, de natură… dar tristețea, melancolia, unde le adăpostim? Nu cumva are și sufletul ochi cu care reușește să pătrundă într-o altă lume, mai profundă decât cea a văzului?

Vă invit să aflați răspunsuri la toate aceste întrebări, dar și la multe altele, de la doamna prof.univ.dr. Monica Pop, invitata emisiunii VĂZUL INIMII,  miercuri, 03 august, începând cu ora 19.00, numai pe Publive TV.

Monica Pop originară din Cluj, este medic oftalmolog român, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din București, născută într-o familie de medici. A deținut până în 2018 funcția de Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, în prezent fiind șefă de secție în același spital. Este cadru didactic universitar din anul 1983, în prezent profesor universitar. Este cel mai vechi director de spital din Capitală la ora actuală (din aprilie 1994). A fost membru titular al Comisiei de disciplină a Colegiului Medicilor din Municipiul București. Este pasionată de literatură, muzică clasică, teatru.

Prof. univ. dr. Monica Pop, personalitate importantă a medicinei oftalmologice românești este un profesionist valoros, recunoscut, medic aflat mereu la datorie; și-a dăruit întreaga viață oamenilor aflați în suferință. Un om vertical și un specialist de succes.

Vă aștept, dragi prieteni să ne urmăriți într-un dialog despre relația specială dintre ochi, inimă și minte.

Evelyne Croitoru

Realizatoarea emisiunii VĂZUL INIMII