You are currently viewing Pacea de la Bucureşti via Diana Şoşoacă
sosoaca a fost la ambasada rusiei

Pacea de la Bucureşti via Diana Şoşoacă

Senatoarea Diana Şoşoacă împreună cu alţi trei parlamentari: Dumitru Coarnă (PSD), Mihai Lască (AUR) Francisc Tobă (AUR) au fost miercuri, 30.03.2022, la Ambasada Rusiei din Bucureşti pentru a discuta pe tema “Memoriului transmis cu privire la Neutralitatea României, Pacea de la Bucureşti”, fără a avea un mandat să discute în numele statului român.

Redăm din postarea Dianei Şoşoacă de pe pagina ei de facebook:

“Astăzi, 30.03.2022, orele 11,00, o delegație formată din 4 parlamentari români: Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, Deputat Dumitru Coarnă, Deputat Mihai Lasca și Deputat Francisc Tobă, a avut o întâlnire cu Ambasadorul Federației Ruse, Domnul Valery Kuzmin, pe tema Memoriului transmis cu privire la Neutralitatea României, Pacea de la București.
În acest cadru, partea română, a prezentat poziția de neutralitate, în sensul neimplicării României în războiul dintre cele două state beligerante: Federația Rusă și Ucraina, astfel cum o solicită majoritatea românilor, precum și propunerea de începere a tratativelor de pace în cadrul neutru al României, în Casa Poporului, în vederea încheierii Păcii de la București. Partea română a menționat ca demersului celor 4 parlamentari s-au alăturat și ONG-uri și personalități din peste 70 de țări.
La rândul său Ambasadorul Federației Ruse și-a exprimat punctul de vedere privind tema expusă, menționând că la acest moment sunt în discuții tratative în Turcia, mulțumind pentru implicarea parlamentarilor români.”, scrie Şoşoacă pe Facebook.
foto: digi24.ro

 

Lasă-ne un comentariu!