You are currently viewing POEZIA, CONFESIUNE A SPIRITULUI
ALEXANDRU CAZACU

POEZIA, CONFESIUNE A SPIRITULUI

Nu putem trăi din poezie, dar nici fără ea nu vrem să trăim. Poezia vine nechemată, își cere dreptul la viață, se scrie singură în mintea ta, tu doar o transcrii… Poezie te definește, te exprimă, te ajută să supraviețuiești naufragiului, să fii tu…este o confesiune a spiritului.

Despre poezie, despre cum și ce se scrie, despre cum să alegem cartea de poezie cea mai bună vom vorbi cu invitatul emisiunii VĂZUL INIMII din această seară.

ALEXANDRU CAZACU  este poet, eseist, cronicar literar și jurnalist cultural, redactor sau colaborator al mai multor reviste literare de prestigiu. A absolvit în anul 1998 Facultatea de Electrotehnicǎ -Bucureşti și Facultatea de Finanțe-Bãnci (2008). Bursier TEMPUS-6 luni (1998) în Franţa la Université Science et Technologie –Lille. Are un Master în Electronică digitală și un Master în Finanţe-Bănci. Documentãri şi stagii : Anglia, Franţa, Italia, Belgia, Elveţia, Ungaria, Germania.

Volume publicate :„Paralele Îmbrățișate” (1995); „Rumeguşul orelor de jazz‟ (1998); „Tâlhari sau profeți” (2001); „Duminica în Est” (2017); „Mesaje pentru Iulia” (2019); „O cameră single” (2020); „Ora H‟ (2021).

Vă invit, dragi prieteni să nu ratați întâlnirea cu un scriitor al cărui „univers compozit” este construit cu iubire, îndrăzneală și talent: Alexandru Cazacu, în această seară, în direct, de la ora 19.00.

Evelyne Croitoru,

REALIZATOAREA EMISIUNII

VĂZUL INIMII, PUBLIVE TV

 

Lasă-ne un comentariu!