You are currently viewing SCRIITORUL ŞI VIAŢA SOCIALĂ

SCRIITORUL ŞI VIAŢA SOCIALĂ

Dragi prieteni, după cum ştiţi, VĂZUL INIMII este o emisiune despre performanţă, despre vârfuri, despre esenţe. Vă propun s-o cunoaştem pe Lucreţia Nechifor, o tânără puternic implicată în viaţa socială, modelatoare a conştiinţelor tinere spre cunoaştere dinamică, de o sensibilitate expansivă,  perseverentă; ea însăşi un spirit înalt. În toate demersurile ei, cunoaşterea şi respectarea istoriei, este o constantă.

Promotor al evenimentelor de cinstire a eroilor, Lucreţia Nechifor se înconjoară de specialişti în domeniile de interes (profesori, scriitori, istorici, militari de carieră) cu ajutorul cărora realizează înţelegerea şi integrarea subiectului dincolo de cărţile de istorie. Organizează cu şi pentru tineri excursii tematice în locuri încărcate de fiorul jertfei, ţine prelegeri, având vocaţia discursului patriotic dublată însă de o naturaleţe a comportamentului public şi de nobleţe sufletească.

DESPRE LUCREŢIA NECHIFOR

Lucreţia Nechifor are un Master la Universitatea București, Facultatea de Litere, secția Biblioteconomie și este  licențiată a Facultății de Psihologie.
Are publicate volume de poezii, sub pseudonimul Sarah Dejar, conduce Cenaclul Literar “Mihail Bârdici” şi Cercul  „Cultul Eroilor Viilor”.

Este vicepreședinte în Asociația Națională Cultul Eroilor “Regina Maria” – filiala București și membru în biroul executiv al Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”. Editează revista „Eroica Viilor”.
Participă la emisiuni culturale radio, cenacluri literare, organizează evenimente literare în care antrenează cu prioritate tineri (liceeni, studenţi).

 

Vă aştept în emisiunea VĂZUL INIMII, o emisiune încărcată cu emoţia şi frumuseţea confesiunii, a exprimării sentimentelor, inclusiv a celor patriotice.

 

Vă aşteptăm pe Publive TV, în direct,

miercuri, 06 aprilie, începând cu ora 19.00.

 

Evelyne Croitoru

Realizatoarea emisiunii de cultură VĂZUL INIMII