You are currently viewing Se deschid porțile marilor festivaluri

Se deschid porțile marilor festivaluri

Organizarea marilor festivaluri atat de așteptate va fi permisa de la 1 iunie. Dan Barna: condiția este ca participanții să fie vaccinați

Evenimentele cu un număr mare de participanți, precum concertele și festivalurile, vor putea fi organizate începând cu 1 iunie, a anunțat Dan Barna la Digi24. Singura condiție, spune vicepremierul, este ca persoanele care iau parte la evenimentele de acest gen să fie vaccinate.

Potrivit vicepremierului, odată cu noile relaxări din 1 iunie vor putea fi organizate evenimente cu un număr mare de participanți, cum ar fi Untold sau Neversea, însă doar pentru persoanele vaccinate.

„Una dintre relaxări este cea pe care am susţinut-o şi eu de câteva zile, aceea legată de posibilitatea de a avea concerte, festivaluri, evenimente cu număr mare de oameni, nu doar cu acele limitări care există în prezent, condiţia fiind ca acele persoane să fie vaccinate. Este un lucru firesc, e cumva o dezvoltare a proiectelor-pilot pe care le-am văzut şi în alte state europene”, a explicat Dan Barna.

Premierul Florin Citu a spus miercuri seară că e într-o competiție cu Emil Boc privind cine va organiza primul un mare festival în funcție de rata de vaccinare: “Eu vreau să fie Summer Well la București, el vrea să fie Untold la Cluj, dar București este acum peste Cluj la rata de vaccinare.”

sursa: digi24.ro

foto: travelship.ro