You are currently viewing Semnificația limbajului corporal afișat de Putin la mitingul de vineri

Semnificația limbajului corporal afișat de Putin la mitingul de vineri

Limbajul corporal a lui Vladimir Putin, prezent vineri la mitingul de la Moscova, a arătat că încearcă să se afișeze ca un „om emoțional, rezonabil și patriot”, a spus astăzi expertul în limbajul corpului, Judi James, informează Daily Mail.

Președintele rus și-a lăudat trupele în fața susținătorilor săi care îl aclamau, în timp ce forțele sale armate lansau atacuri cu rachete asupra orașelor ucrainene . Potrivit lui James, pauzele pentru urale din discurs „par a fi coregrafiate pentru momentele în care încearcă să pară depășit de emoție”. Ea a adăugat că Putin a afișat o „rotire dramatică a umerilor” în timpul evenimentului, ceea ce sugerează că încearcă să-și repornească puterea și capacitatea de a lupta”.

În ceea ce privește mâinile, mișcările acestora alternează de la gesturi explicative, bine gândite până la gesturi care imitau mișcări de tăiere sau tocare.

Conform datelor poliției de la Moscova, Putin a vorbit în fața a peste 200.000 de oameni  care se aflau în jurul stadionului Luzhniki pentru mitingul și concertul care au marcat cea de-a opta aniversare a anexării de către Rusia a peninsulei Crimeea, confiscate de la Ucraina.

sursa: https://www.dailymail.co.uk/news/article-10627913/Vladimir-Putin-speech-analysed-body-language-expert-Judi-James.html