You are currently viewing Un expert în securitate analizează piața energetică din România

Un expert în securitate analizează piața energetică din România

Războiul din România se duce pe prețurile la energie și materiile prime din acest domeniu, aspect care îi afectează pe toți românii. Nu va exista vreun cetățean care să nu fie atins de acest război în care sunt agrenate instituții, asociații, politicieni. Practic, pentru cei aflați la guvernare câștigarea acestui război este obligatorie dacă vor să arate că merită să fie votați.

Emisiunea Intelligence4ALL din această seară se va difuza de la ora 17.30, o premieră pentru Publive și realizatorul acesteia, prof.univ.dr. Cristian Barna, dar informațiile ce vor fi oferite publicului larg vor tăia adânc în incompetența celor care ar trebui să ofere soluții.

Cu un titlu sugestiv – Gazul lui Putin: o să înghețăm la iarnă?, emisiunea îl va aduce alături de unul dintre cei mai buni analiști ai serviciilor de securitate din România, realizatorul emisiunii, fost prorector al Academiei Naționale “Mihai Viteazu” pe Dumitru Chisăliță, președinte al Asociației Energie Inteligentă, un profesionist cu un CV impresionant în domeniul energiei.

Așadar, vă invităm să urmăriți Intelligence4ALL, azi, luni, 19.09.2022, de la ora 17.30, pentru a ști ce veți face la iarnă.

Emisiunea va fi difuzată pe următoarele canale:
– website – http://www.publive.ro / live;
– youtube – Publive Romania;
– facebook – Publive

Lasă-ne un comentariu!