Vine foametea!

Contextul geopolitic actual în care lumea occidentală este separată de cea răsăriteană, în special de Rusia, presupune o lipsă acută a unor schimburi comerciale, inclusiv din cele necesare dezvoltării agriculturii și a tehnologiilor dedicate.

Politica de stat în România se bazează pe împrumuturi și pe obținerea de materie primă ieftină care este procesată în alte țări și apoi importată. Astfel, costurile la raft cresc exponențial, iar cetățeanul român sărăcește simțitor.
Emisiunea”România comentează” din seara zilei de vineri, 18 martie 2022, va trata subiectul legat de o agricultură slab dezvoltată, subfinanțată și nepregătită din punct de vedere tehnologic pentru obținerea de produse finite la un preț accesibil, eliminandu-se astfel dependența noastră de procesatorii externi.
Cei doi realizatori, av.Radu Ghidau și psih. Călin Cătălin, împreună cu conf.univ.dr. Viorica Lagunovschi, profesor în cadrul Facultății de Horticultură din București, vor discuta despre problemele sistemice ale agriculturii românești și vor încerca să găsească soluții bazându-se pe experiența altor state și a realității românești din perioadele favorabile economic.
Urmăriți în direct emisiunea “România comentează” începând cu ora 20:00, vineri, 18 martie, putând comenta pe chatul emisiunii de pe YouTube (Publive Romania) și pe website http://www.publive.ro, secțiunea LIVE!
Să nu-i lăsăm pe guvernanți să stingă în România!

foto: capital.ro

Lasă-ne un comentariu!