You are currently viewing Breaking news! PNL isi schimba presedintele!

Breaking news! PNL isi schimba presedintele!

foto: G4media.ro

 

Aflat in Statele Unite pentru cateva zile, Florin Catu isi traieste, se pare, ultimile zile la conducerea Partidului National Liberal. Surse interne partidului vorbesc despre o schimbare in forta a actualei conduceri, aspect care nu va produce vreo surpriza in randul simpatizantilor, a opiniei publice in general, deoarece actualul viitor fost presedinte remarcandu-se prin gafe si lipsa unei coerente a actului de guvernare. Aceleasi surse indica ca fiind certa si schimbarea lui Vranceanu, cei doi fiind cunoscuti ca prieteni buni.

Partidul National Liberal are nevoie de o regandire a echipei de conducere, pozitia sa in preferintele romanilor fiind una extrem de joasa, undeva la egalitate cu AUR. Actualul Prim-Ministru, generalul (r) N. Ciuca, este dat ca favorit pentru functia de presedinte al PNL. Aceasta “improspatare” la varful partidului poate avea legatura si cu aparitia Fortei Drepte a lui Ludovic Orban, fostul presedinte al PNL, matrasit de la conducere de Catu si compania.

Pe de alta parte, se pare ca PNL-ul este nostalgic dupa USL si strategia lor de guvernare presupune reinnoirea juramintelor cu PSD.

Cine castiga, cine pierde, cine se ridica – sunt intrebari la care veti primi raspuns in emisiunea “Romania comenteaza” de la Publive, vineri, ora 20.00. La Publive, Life is live, cum ar spune francezul! Sa ne vedem sanatosi, cu chef de discutii!

 

Canalul de youtube: Publive Romania