You are currently viewing Noul București, neprietenos cu cetățenii: taxe enorme!

Noul București, neprietenos cu cetățenii: taxe enorme!

În perioada august – septembrie 2020, în plină campanie electorală privind alegerea Primarului Capitalei, Nicusor Dan ne informa de pe mii de metri pătrați de afișe vom rescrie istoria Bucurestiului. Capitala va fi transformată într-un oraș nou, mai prietenos cu cetățenii! S-a ales praful de aceste promisiuni sau ceea ce e spus în campanie acolo moare? Din 2020, Noul București rămâne vechiul București, dar mult mai scump.

Călin Cătălin, 28.04.2021

Marți, 28.04.2021, la un an de sărăcie pentru aproape întreaga populație a globului, urmare a pandemiei de COVID19, în România, sărăcia este văzută ca fiind un lux. Dacă Germania și alte state ale UE au oferit ajutoare consistente cetățenilor și firmelor, scutiri de taxe și impozite, nu doar amânări, în România situația pare a fi diferită: ne pregătim scoatem apă din piatră seacă. Așadar, la data mai sus menționată, într-o ședință de Consiliu General al Primăriei Bucureștiului, primarul Capitalei și consilierii nu se înțeleg pe bugetul pe anul în curs și nu-l aprobă. Noul București începe se destrame sub ochii disperați ai cetățenilor care au votat o soluție la multitudinea de probleme semnalate pe websitul noulbucuresti.ro. Consilierii PNL nu se înțeleg cu cei ai USRPLUS, cele două partide fiind cele care l-au susținut pe Nicusor Dan! Motivul?! Lipsa negocierilor și a transparenței în luarea deciziilor! Cine acuză? Bineînțeles, întreaga echipă useristplusistă, campionii minciunilor și ai dezinformărilor. Cu un Vlad Voiculescu care a scăpat din mână Ministerul Sănătății, dar care încă își dorește aibă sub control bugetele spitalelor din București, USRPLUS face un joc de simulare a faultului, dar sunt scoși în ofsaid de Ana Ciceală care se de partea PNL. Dragi cetățeni ai Capitalei, luați semințe și priviti la cei pe care i-ați votat!

noul Bucuresti, vechiul Bucuresti, dar ceva mai scump!

Capitala marilor investiții

Da, Bucureștiul se pregătește de mari investiții în …. parcări! Dacă bugetul României este sărac, iar banii promiși prin PNRR întârzie apară pentru ministrul fondurilor europene, Ghinea Useristul, nu știe și facă temele la Bruxelles, dar se laudă în țară nu va merge cu căciulă în mână la Înalta Poartă, la București, s-a găsit soluția: mărim taxele pe parcări! Într-o postare pe facebook (v. foto), Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, declară , citez “Bucureștiul e în primul rând un oraș pentru oameni, nu putem subvenționa la nesfârșit deținerea de mașini.”! Pai, mașinile ale cui “este”? Pe scurt, noua garnitură de consilieri generali și locali a votat mărirea cu de peste 70 de ori a taxelor provenite din parcările publice pe motiv administrația Bucurestiului nu poate subvenționa parcul de mașini. Întreținerea parcărilor costa enorm! Și în pandemie, și fără serviciu, și cu banii luați! Halal fie! Atât merge mintea, atât reușiți faceți, până când vom trece la traiul în haiducie și vom da cu voi de pământ precum făcea Margelatu cu trimișii lui Aga Villara!

Radu Mihaiu declara ca nu doreste subventionarea parcului de masini

Lasă-ne un comentariu!