Regizor in România, călatorie în filmul românesc // Publive special Realizator – Călin Cătălin Andrei Tache-Codreanu vorbește despre aventura în țara filmului pornită de la un simplu curs de fotografie.

Publive special – 11.04.2021 Realizator – Călin Cătălin Situația de la Spitalul Foișor este de neacceptat in coaliția de guvernare, PNL își dorește demiterea lui Vlad Voiculescu. Totuși, cum putea fi prevenită această criză și cum vor reacționa cei din USRPlus? Iși dă demisia sau va fi demis Vlad Voiculescu? Dacă va fi demis, se pare, Vlad Voiculescu și USRPlus vor trage cu tunurile în PNL astfel încât alianța să nu sufere puternic la imaginea publică. Să înceapă Jocurile Pandemiei!

Publive special – 01.04.2021 Realizator – Călin Cătălin Invitat – prof.univ.dr. Dragoș Iliescu Viitorul psihologiei si cadrul legislativ.

Publive special – 26.03.2021 Realizator – Călin Cătălin Jocurile de culise din Colegiul Psihologilor dezvaluite de un invitat surpriza! Unde este si unde se duce psihologia in Romania?

Publive special – 24.03.2021 Realizator – Călin Cătălin Propunerile legislative de modificare a legii 213/2004 ce reglementează activitatea psihologilor din România sunt pe masa parlamentarilor. Care este cel mai bun proiect si de ce? Invitat – prof.univ.dr. Dragoș Iliescu

Publive special- 24.02.2021 Realizator – Calin Catalin Educatie sexuala – LGBTQ+

Publive special – 17.02.2021 Realizator: Calin Catalin Educatia sexuala este privita de catre unii parlamentari romani ca fiind mai degraba pornografie, fapt pentru care propun introducerea ei ca paragraf in educatia sanitara. Asa cum le vorbim deschis copiilor despre inima, plamani sau creier credeti ca le putem spune ce si cum se intampla cu organele genitale? Cat e de periculoasa aceasta educatie pentru viitorul copiilor nostri? Ii vom transforma in monstri?

Publive special – 9.02.2021 Realizator: Calin Catalin A reinceput scoala, iar intrebarea la care dorim un raspuns, deopotriva parinti si elevi, este: online sau intalnire fizica? Conditiile in care elevii se intorc la scoala le vom afla in cursul acestei emisiuni de la prof. Roxana Cercel, inspector scolar.

Publive special – 14.01.2021 Realizator: Calin Catalin O noua emisiune sta sa inceapa la Publive! O noua colega doreste sa se prezinte privitorilor Publive: Alexandra Boros, strateg de marketing. Bine ai venit, Alexandra!

Publive special – 13.01.2021 Adio, prieten drag! Emisiune dedicata prietenului si actorului Bogdan Stanoevici.

Publive special – 10.12.2020 Realizator: Calin Catalin Invitat: Stefan Petrisor, Presedinte SAM-SAJ Ialomita Salvati Salvarea din Urziceni!

Publive special – 10.12.2020 Realizator: Calin Catalin Invitat: Laura Dragomir, jurnalist Campaniile electorale sunt analizate de Laura Dragomir si Florin Hozoc, notate si criticate. Cum de a castigat PSD mai multe voturi? Cum de AUR a devenit o forta politica cu oameni in Parlamentul Romaniei? Care sunt considerentele pe seama carora PNL si USRPLUS au un scor atat de mic?

Publive special – 07.12.2020 Realizator: Calin Catalin si av. Radu Ghidau Romania a votat! Incotro ne indreptam?

Publive special – 1.12.2020 Realizator: Calin Catalin La multi ani, Romania! Emisiune speciala dedicata zilei nationale a Romaniei si romanilor de pretutindeni.

Publive special – 01.10.2020 Realizator: Calin Catalin Marea schimbare la vot! Ce asteptari putem avea?

Publive special – 21.09.2020 Realizator: Calin Catalin Educatia in pandemie, o provocare fara solutii?

Publive special – 08.09.2020 Realizator: Calin Catalin Invitat: Stefan Palarie, membru USR Plus Educatia – confuzia momentului, solutii pentru parinti si cadre didactice.

Publive special – 04.09.2020 Realizator: Calin Catalin Iesirea din boala si izolare – COVID19. Paranoia sau conspiratiile nu au contribuit la insanatosirea sa, cadrele medicale si respectarea regulilor, da!

Publive special – 25.08.2020 Realizator: Calin Catalin Protocol medical COVID19 – Stefan Palarie, membru USR-PLUS, s-a infectat cu SarsCov2, iar acum se afla in izolare la domiciliu si este pregatit sa ne povesteasca din experienta sa . Este cumplit? Este grav? Exista speranta?

Publive special – 24.08.2020 Realizator: Calin Catalin Hip hop ul romanesc e in campanie! Tonik Obiectiv isi lanseaza cele mai noi piese, cu cel mai dur mesaj antisistem!