Maratonul vaccinării în București – 07.05.2021

Astăzi, 07.05.2021, începând cu ora 16:00 s-a dat startul maratonului vaccinării în București care se va încheia luni, 10 mai, la ora 8:00. Maratonul se desfășoară în două locații: Sala Palatului și Biblioteca Națională. Pentru acest eveniment s-au alocat 10.000 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech, vaccinarea persoanelor făcându-se pe baza cărții de identitate sau a pașaportului. Un aspect foarte important de precizat este că dacă sunt persoane care vor să se imunizeze pe timpul nopții, acestea nu se supun obligativității carantinei de noapte pe durata deplasării la centrul de vaccinare.

Este impresionant faptul că oamenii au format o coadă uriașă încă de la primele ore ale dimineții, deși acțiunea a început la ora 16:00.Unul din motivele declarate ale oamenilor care au ales să participe la acest maraton și să se vaccineze este revenirea cât mai rapid la normalitatea cunoscută înainte de pandemie.

 

 

 

 

 

sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/maratonul-vaccinarii-la-bucuresti-a-inceput-sute-de-persoane-stateau-la-coada-la-ora-deschiderii-video-1520937

Lasă-ne un comentariu!