You are currently viewing Călător în misiune

Călător în misiune

Trebuie să va povestesc că unul din avantajele călătoriilor  noastre prin țară pentru promovarea și implementarea  campaniei de conștientizare a nevoii permanente de sânge „Dă viață viselor, donează sânge!”, parte a conceptului denumit “Aventurile familiei Strop”, este că descoperim sau redescoperim frumusețea și unicitatea locurilor prin care trecem. În funcție de lungimea traseului până la destinație, ne oprim pentru pauze de „dezmorțeală”, fie pentru a ne reîncărca propriile baterii în diferite locuri unde putem savura bunătăți locale, fie pentru a reîncărca bateria mașinii electrice.

Este posibil acest lucru, să încarci și bateria mașinii și bateriile tale în același timp? Pentru că trebuie să recunoaștem că avantajul unei mașini electrice în România apare deocamdată doar în orașul în care locuiești. Sunt foarte puține stații de încărcare în afară localităților,  iar riscul să o conduci din exteriorul mașinii  prin forța de împingere este mare.

Astfel că, sfatul nostru când plecați la drum în afara localității cu o mașină electrică este să vă asigurați că există pe traseu stații de încărcare.

Pe drumul de întoarcere pe care l-am făcut din Slobozia către București am poposit la Drumețul, pentru că ce altceva eram :), un restaurant de tip bar &grill situat pe DN3A km 111-113 Dragalina, Călărași, unde am ales dintr-un meniu ofertant tradiționalii mici, care aveau dimensiuni mai mari decât cei obișnuiți. Gustoși și sățioși, am mai luat și la pachet.

Toalete curate, există săpun și dezinfectant, personal amabil. Plus posibilitatea să îți încarci mașina electrică cât timp iei masa.

Vă voi ține la curent în cadrul unui jurnal de călătorie cu ceea ce credem noi că este important de relatat din fiecare loc pe care îl vom vizita.

 

sursa foto: Drumetul