You are currently viewing 2023 – Anul iepurelui de apă
anul iepurelui de apa

2023 – Anul iepurelui de apă

Anul 2023 este anul Iepurelui de apă, în zodiacul chinezesc, iar în acest articol vă prezentăm culorile și pietrele considerate a fi norocoase în acest an: alb, albastru, verde și negru. De asemenea, combinația acestor culori cu galben sau bej este de bun augur.

1. Negru

În Feng Shui, negrul este asociat cu o energie misterioasă, puternică și de protecție care aduce stabilitate și definește spațiul, oferindu-i adâncime. Este un Yin, o culoare feminină, pasivă, care se potrivește cel mai bine în direcția nordică, asociată cu elementul de apa.

Piatra neagră norocoasă pentru 2023 este Turmalina.

2. Albastru

Albastrul corespunde cerului senin, fiind conectat cu apa curată și vindecătoare. Tonurile de albastru stralucitor exprimă armonia și compasiunea, în timp ce nuanțele albastre închise înrădăcinează atmosfera cu calm si liniștite.

Cristalul norocos albastru în anul Iepurelui de apă este Acvamarinul.

3. Alb

În Feng Shui, albul reprezintă echilibrul și favorizează energia Chi. Simbolizează inocența, spiritualitatea și stimulează creativitatea. Dacă se combină cu elementele pământului, poate crea o atmosferă primitoare în dormitor.

Piatra Albă norocoasa în 2023 este Cuarțul alb.

4. Verde

În Feng Shui, verde este culoarea prospețimii, a creșterii și a noilor începuturi. În Feng Shui, conform Toriei celor 5 elemente, culoarea verde este conectată la elementul de lemn.

Piatra verde norocoasă din 2023 este Amazonitul.

 

sursa articol si foto: stonemania.ro