You are currently viewing Ce culori să porți în funcție de numărul de putere al zilei personale?

Ce culori să porți în funcție de numărul de putere al zilei personale?

 

Pentru a-ți calcula numarul zilei personale, trebuie adunate ziua nașterii +luna nașterii + data totală a zilei in curs.

Exemplu de calcul pentru persoana nascută pe 18.02.1971 (ziua nașterii +luna nașterii):

18+2=20, apoi pentru a vedea care este energia zilei personale luam de exemplu data de 07.12.2021 si o adunam cu numarul 20.

7+1+2+2+0+2+1+2+0=17=1+7=8 (numarul personal al zilei)

Acum că ai văzut cum am aflat  numarul personal care ne influențează in data de 7.12.2021, este important să știm ce culoare este benefică să purtam in funcție de numarul zilei personale pentru a spori energia vibratională a zilei si care sunt culorile care se corelează cu aceste energii vibrationale.

Dacă totuși culoarea pe care ţi-o recomand să o porți nu îţi place, poţi  să o porți acolo unde nu este atat de vizabilă (lenjerie, șosete, poșetă, eșarfă etc.).

Energiile zilnice nu au atâta importantă in calea generală a vieții  tale precum numere personale ezoterice sau matriceale, însă sunt bine de știut pentru a planifica anumite evenimente si activități, cum ar fi: interviurile de angajare, primele întâlniri, petreceri, reparații la domiciliu, spectacole, vânzarea unei case si cumpărarea unei mașini etc. 

Dacă numarul zilnic de putere este 1, culoarea corespunzătoare va fi roșu

Roșu este o culoare izbitoare si îndrăzneață, la fel ca numarul 1.

1 reprezintă scânteia de lumina din univers sau care acționează, conduce. Roșul  reprezinta  originalitatea, independența , creativitatea și dominația. Este un simbol al energiei masculine Yang în taoism.

Dacă într-o zi de 1 deja te simți cu putere și plin de dorința de a acționa, poți purta roșu mai puțin, însă, dacă te simți fără vlagă poartă cu putere această culoare și ziua cu siguranță îți va da o doză de putere și energie creatoare.

Dacă numărul zilnic de putere este 2, culoarea corespunzătoare va fi portocaliu

Portocaliul este o culoare prietenoasă, blânda, și liniștitoare. Acest număr, 2, reprezintă principiul matern  și reprezintă hrănirea și relațiile. Portocaliul este adaptabil, plin de tact și înțelegător. Este un simbol al energiei feminine sau Yin-ului în taoism.

Portocaliul purtând energia 2 a echilibrului poate aduce pacea în conflict și poate domina peste conflict.

Purtând portocaliu într-o zi de 2, acesta va aduce sentimente de unitate. Dacă totuși eşți deja într-un loc de dăruire și nu vrei să dai prea mult din energia ta hrănitoare, tonifică-ți ținuta cu un albastru, violet sau gri.

Dacă numărul zilnic de putere este 3, culoarea corespunzătoare va fi galben

Galbenul este strălucitor și vibrant ca soarele și vrea să se bucure și să fie social  precum un copil.

Galbenul, purtând energia 3 și fiind rezultatul principiului dintre  1 și 2, aduce bucuria realizării și cunoașterii și reprezintă creșterea și creativitatea la toate nivelurile existențiale. Galbenul este expansiv asemănător numărului 3, dramatic și foarte comunicativ.

Galbenul este plin de strălucire și magnetism. Galbenul îi atrage pe alții la el, așa că te poate face să te simți extrovertit atunci când îl porți.

Ziua personală 3 ne cere tuturor să ne dezvoltăm imaginația și să lăsăm lumina din noi să strălucească, iar mai presus de toate, ne cere să ne răsfățam de plăceri, romantism, artă și frumsețe.

Dacă ai o zi personală 3 și nu te simți deloc sociabil, adu această culoare în viaţa ta și cu siguranță starea ta se va îmbunătății, însă dacă  totuși eşți exagerat de extrovertit poți reduce starea prin nuanțe mai închise, cum ar fi albastru sau violet.

Dacă numărul zilnic de putere este 4, culoarea corespunzătoare va fi verde

Verdele este reprezentativ pentru pământ, copaci, munți și mișcările lente ale pământului și ale anotimpurilor .

Acest număr al zilei 4 este asociat cu constructorul și reflectă munca grea, disciplina și bucuria realizării de lucruri mici din viaţa omului.

Verdele reprezentând energia numărului 4 îl face să fie practic, stabil și împământat. La fel ca pătratul,  o zi de 4,  reprezintă capacitatea noastră de a pune în practică toate tasking-urile de peste zi pe care le avem la muncă sau pe care ni le-am propus.

Din punct de vedere simbolic, o zi personală 4 este o zi pe care trebuie să o dedici muncii, să fii una cu natura și cu sentimentul de bucurie al disciplinei. Dacă în această zi simți că nu ai capacitatea să îndeplineșți tasking-urile poartă culoarea verde și te va ajuta la nivel energetic de a fi una cu pământul.

Dacă numărul zilnic de putere este 5, culoarea corespunzătoare va fi albastru

Albastru este culoarea libertății, a cerului liber sau a apei libere.

Numărul personal 5 reflectă o zi de aventură și emoție la toate nivelurile. Dorința de a explora noi lucruri face ca numărul 5 să iasă din tipare.

Este o zi care ne cere să ne asumăm riscuri și să facem salturi fără limite .

Albastru este un promotor și excelent în comunicare și ajută foarte mult să creșți în această zi pe tot ce înseamnă relații cu publicul.

Albastru este romantic și irezistibil, astfel că, dacă vrei să captezi într-un mod pozitiv atenția, poartă albastru deschis.

Albastru este lejer și cald și îi va atrage pe alții către tine. Dacă nu te simți sociabil într-o zi de 5, îmbracă-te în albastru.

Dacă numărul zilnic de putere este 6, culoarea corespunzătoare va fi indigo sau albastru marin

Indigo este culoare amurgului sau a zorilor și senzația caldă va fi de “acasă”.

Numărul personal 6  îl reflectă pe învățător sau vindecător, de aceea ziua personală cu numărul 6 este o zi a conexiunii familiale, a învățăturii, dragostei, compasiunii și consilierii.

O zi de 6 ne face să ne dorim să împărtășim compasiunea și frumusețea cu ceilalți și din acest motiv această zi este una benefică să o petrecem alături de o persoană dragă sau cu familia.

Indigo este culoarea securității interne și a echilibrului în mediul exterior. Dacă simți că vrei să împărtășeșți dragostea și dorești o seară alături de partenerul/partenera de viaţă,  adaugă și puțin galben pe lângă indigo.

Dacă numărul zilnic de putere este 7, culoarea corespunzătoare va fi violet

Violetul este culoarea intuiției, introspecției, analizei și reflecției filozofice. Numărul 7 este cel care întărește calitățile intelectuale și metafizice ale lumii materiale și spirituale.

Violet este o culoare purtată de regalitate pentru că este atât de frumoasă și profundă. Reprezintă misterul și contemplarea despre sensul existenței.

O zi de 7 personală ne aduce un timp petrecut departe de zgomotul lumii și ne apropie mai tare de spiritualitate și misticism.

Dacă într-o zi de 7 simți nevoia să fii în societate, poartă puțin galben sau roșu pentru a te pune mai mult în atenția reflectoarelor și a elimina stările anxioase sau depresive.

Această zi dominată de numărul 7 pe unii îi fac să fie mai izolați, irascibili și sensibili emoționali.

Dacă numărul zilnic de putere este 8, culoarea corespunzătoare va fi roz

 Roz are îndrăzneala culorii roșului, dar și moliciunea și spiritualitatea albului.

Acest lucru se datorează și faptului că numărul 8 este numărul succesului deoarece aduce  echilibrul dintre lumea materială și lumea spirituală.

Roz este captivant și nu trece neobservat, atrage bani, putere și recunoaștere.

O zi personală de 8 aduce succes și vei începe să observi că toată muncă grea pe care ai depus-o în viată, proiectul sau relația ta personală va începe să dea roade.

Dacă simți că purtând roz este prea intens pentru energia ta, poți adauga puțin verde sau negru.

Dacă numărul zilnic de putere este 9, culoarea corespunzătoare va fi auriu

Auriul este culoarea evlaviei și a înțelegerii spirituale. Reflectă împărtășirea confortului și bunurilor tale cu ceilalți.

Numărul 9 este denumit în numerologie umanitarul, deoarece el vrea să se alinieze cu voința divină pentru a realiza o lucrare mai înaltă pentru lume decât propriile sale dorințe.

O zi de 9 aduce o mare conștientizare de sine și în multe cazuri iluminare în anumite direcții. Vei înțelege darurile vieții și ciclurile existenței.

Purtarea unui inel de aur va aduce noroc și binecuvântare în viaţa ta. Purtând un colier din aur sau chiar o cămașă aurie, cu siguranță vei arată lumii că eşți cu adevărat un om special.

Așadar cum totul în lume este energie alege să accesezi frecvența pe care ți-o doreșți prin energie, conștiință și atitudine.

 

  • un articol scris de Adam Stavarache, numerolog