You are currently viewing Planeta noastră, o magie conştientă! 

Planeta noastră, o magie conştientă! 

 

Ştiai că planeta noastră este vie şi cât se poate de conștientă?

Există o vorbă la noi în popor: suntem atât de răi că nici Pământul nu ne mai ține! De unde o fi venit și ce avem de gând să facem în continuare? Ai fost vreodată atent la această vorbă și să fii puțin mai conştient, să te conectezi cu Pământul și să fii chiar dispus să fii contribuție pentru el?

De câte ori mergi în concediu sau pur și simplu te plimbi, constați cât de frumoase sunt locurile de cele mai multe ori, corect? Dacă ai ști că planeta te susține și te iubește ai fi iubitor şi tu cu ea? De ce spun asta? Pentru că deja nu mai este o surpriză, știm cu toții că dacă Pământul ar vrea să ne omoare pe toți, ar face-o. Fiți atenți la “dezastrele” naturale din ultimii ani. Pământul a “curățat” ce a fost nevoie pentru a continua.

Pământul nu a fost niciodată întrebat dacă e în regulă să se taie anumiți copaci, să se construiască în anumite locuri, să lăsăm focare de gunoaie pe unde mergem ș.a.m.d. Acestea ar fi câteva exemple însă, știați că Pământul percepe energia furiilor, răutăților, invidiilor, urei, dramelor pe care ni le creem etc.? Acestea sunt percepute mai mult și mai puternic iar Pământul când “cedează nervos” ne scutură puțin cu un cutremur sau, ne face o baie cu o ploaie mai abundentă sau, ne “aspiră” puțin prin diverse locuri.

Intenția acestui articol nu este de a produce panică ci este de a ne face puțin mai conștienți de planeta noastră magică și extraordinară, care este casa noastră, a tuturor. Cred că fiecare dintre noi își iubește casa! Vă invit pe toți care citiți acest articol să fiți mai prezenți cu faptul că Pământul ne iubește, chiar ne iubește din moment ce ne tine pe atât de mulți și, credeţi sau nu, el hotărăşte dacă mai face asta sau nu.

De câte ori ieși afară, fă-ți în rutină să trimiți iubire către tot ceea ce există pe această planetă și, poate ar fi mai bine pentru noi toți dacă ai lăsa ura deoparte, toate judecățile și toate emoțiile acestea de vibrație joasă. Probabil că ar fi mai multă armonie între noi, zic și eu…

Dacă ți-a plăcut acest articol, mai răsfoiește pe pagina, vei mai găsi lucruri interesante sau, poti viziona emisiunile mele “Timp pentru suflet”. Cine știe, poate se trezește ceva!.

https://youtu.be/EB2x3hpxkik

https://youtu.be/L4QE9K4DJBU

https://youtu.be/DhoNwZhmCcg

La recitire,

Marina Voicu,

Terapeut holistic, ghid spiritual, facilitator Access Bars și realizatoarea emisiunii “Timp pentru suflet” – Publive Tv

#planetanoastra #frumusete #constientizare #sanatate # miracolulvietii

sursa foto:pixabay