You are currently viewing Terapiile complementare, un trend sau o necesitate? 

Terapiile complementare, un trend sau o necesitate? 

Așa cum am mai menționat în repetate rânduri, am descoperit terapiile complementare în urmă cu cinci ani când percepeam că am nevoie de câteva schimbări în viață mea însă, nu știam de unde și cu ce să încep. Desigur că am înțeles rapid că eu eram cea care avea nevoie să se schimbe pentru ca lucrurile să intre pe un ritm mai plăcut în viața mea.

Cu ceva ani în urmă, înainte de asta, începusem deja să citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală și mergeam la cursuri de acest gen pentru că recunosc, nu aveam o stimă de sine foarte crescută și nu mă considerăm în stare de foarte multe lucruri. Tendința mea era desigur, să dau vina pe cei din jurul meu, părinți, soț sau mai știu eu pe cine, pentru că da, majoritatea dintre noi o facem pentru că e mai simplu și cam greu acceptăm că de fapt la noi este “vina” și că noi avem de făcut schimbări. Când am aflat aceste lucruri, egoul meu a luat-o razna și a urlat ceva timp, însă până la urmă am acceptat și am ales să mă schimb pentru că îmi doream o viață “mai bună”.

Există încă persoane foarte sceptice când e vorba de aceste “buhuhu-uri”, iar eu nu scriu acest articol pentru a-i convinge pe ei de ceva ci, să împărtășesc cu toată lumea punctele mele de vedere care desigur, pot fi adevărate sau nu în percepția fiecăruia și cu siguranță colegii mei se vor bucura că m-am hotărât să mai scriu ceva (evident glumesc).

Eu mă număr printre persoanele care au avut încredere în prietena mea care mi-a propus cursul. Am fost sunată, mi s-a spus la ce mă ajută,  iar eu am zis că accept să merg fără prea multe obiecții. Știam în sinea mea că dacă cer Universului, păi trebuie să fiu și atentă la semnele pe care le primesc și să le urmez fără să mai pun la îndoială ceea ce am cerut de fapt.

Îi sunt recunoscătoare prietenei mele care m-a condus către acest curs pentru că a funcționat, chiar am viața pe care mi-am dorit-o dintotdeauna și după care tanjeam. Intotdeauna e loc de mai bine, dar ghici ce, nu mă opresc. Pentru a evolua, avem nevoie să fim întotdeauna deschiși și să renunțăm la a-i judeca pe ceilalți pentru că, cine știe din gura cui poate ieși vreun “porumbel” care îți poate schimba viața.

Ce trebuie să facem? Doar să ne schimbăm anumite convingeri cu care funcționăm pe pilot automat. E greu? Dacă tu crezi că da, întreabă-mă și îți voi spune câteva exerciții foarte simple.

Îți  las mai jos și link-ul unor emisiuni în care vei primi informații valoroase.

https://fb.watch/6trqydfKLs/

https://fb.watch/6trD3ijMQY/

Timp pentru suflet – 07.04.2021

La recitire,

Marina Voicu, terapeut holistic și ghid spiritual, hipnoterapeut, facilitator Access Bars și realizatoarea emisiunii “Timp pentru suflet”

sursa foto: pixabay

#spiritualitate  #staredebine  #terapiicomplementare

Lasă-ne un comentariu!