You are currently viewing B-Sport premiază arbitrii de rugby
arbitrii rugby

B-Sport premiază arbitrii de rugby

Anul 2023, la Publive, a început cu dorința realizatorului emisiunii B-Sport, Constantin Bonea (Titi) de a-i răsplăti pe arbitrii de rugby din  România ca semn de recunoaștere a întregii lor activități competiționale.

Vineri, 24 martie 2023, în cadrul Conferinței Naționale a Arbitrilor Români de Rugby, arbitrelor și arbitrilor nominalizați le-au fost înmânate premiile constând în tricouri O’Neills primite ca sponsorizare de către Asociația Arbitrii Români de Rugby – A.R.R.

Festivitatea a fost condusă de Președintele în funcție a C.C.A. din FRR – George (Paul) Bărgăunaș și de Președintele de Onoare a C.C.A. – Emil Pîrțoc. Arbitrele premiate au fost: Ioana Andrășescu, Denisa Tărnăuceanu, Andreea Delean, Maria Andreea Atomei și Loredana Juncănariu.

Arbitrii premiați au fost: Robert Diaconescu, Cristian Șerban, Alexandru Ionescu și Vlad Iordăchescu.

La categoria “arbitri speranțe” au fost premiați: David Călugărici, Andrei Ballok și Dragoș Bărgăoanu.

Câte un tricoul O’Neills le-a fost înmânat și celor doi președinți George (Paul) Bărgăunaș și Emil Pîrțoc, precum și arbitrului Emanuel Gorodea care a fost prezent alături de Titi Bonea în cele 4 emisiuni B-Sport și a descris activitatea celor premiați.

Le urăm succes tuturor jucătorilor și arbitrilor de rugby!