You are currently viewing Marketing sportiv pentru campioni

Marketing sportiv pentru campioni

Publive vă invită să participați la emisiunea B-Sport difuzată live joi, 01.06.2023, de la ora 19:00, în care Titi Bonea, realizatorul emisiunii și invitații săi vor prezenta avantajele dezvoltării managementului și marketingului sportiv, introduse la nivel de club, cu obiective reale și cu un raport beneficiu/cost în favoarea dezvoltării organizației.

Practic, emisiunea din această seară este o prezentare a intențiilor și propunerilor pe care specialiștii Design New Generation le adresează managerilor cluburilor sportive din România. Concret, vă invită la formarea primului grup de oameni dedicați sporturilor, dețînători sau reprezentanți ai unor cluburi sportive, indiferent de sport sau numărul lor pentru a dezvolta proiecte de management, marketing și comunicare care să fie adaptate la cerințele pieței și orientate pe atingerea unor obiective de creștere și dezvoltare.

Te gândesti deja care e următorul pas? Ești interesat să afli mai multe? Înscrie-te gratuit la întâlnirea online de miercuri, 07.06.2023, ora 12.30, via zoom.

Pentru a intra în posesia linkului de zoom ce iți garantează participarea la prima noastră întălnire, trimite-ne un email pe adresa office@publive.ro cu textul “Doresc să particip la sesiunea online dedicată mișcării și sportului din data de 07.06.2023, ora 12.30.”
Cei care au solicitat linkul de participare, îl vor primi pe data de 7 iunie 2023, ora 10:00.