You are currently viewing Nikola Tesla a experimentat un moment de atemporalitate
nikola tesla

Nikola Tesla a experimentat un moment de atemporalitate

Celebrul inventator Nikola Tesla susține că a trăit o clipă de atemporalitate (viziunea simultană a trecutului, prezentului și viitorului) în timp ce era prins într-un câmp magnetic foarte puternic.

Tesla a descoperit că timpul și spațiul pot fi curbate, creând o „ușă” care poate duce spre alte timpuri prin experimentele sale cu câmpuri electrice și magnetice de înaltă tensiune. Cu toate acestea, Tesla a înțeles adevăratele riscuri ale călătoriei în timp prin experiența directă a acestei revelații majore.

Când Tesla a intrat în contact cu rezonanța încărcăturii electromagnetice, s-a aflat în afara ferestrei sale de referință spațio-temporală. El a afirmat că a putut vedea trecutul, prezentul și viitorul deodată.

Experiența lui se potrivește perfect cu Teoria relativității a lui Einstein, care afirmă că, cu cât spațiul este mai mult distorsionat, cu atât mai mult factorul timp tinde să se oprească, sau t=0, ceea ce înseamnă să vezi cele trei dimensiuni ale timpului, trecut, prezent și viitor, „în același timp”, adică t=0 (atemporalitate).

sursa articol: https://gadgetreport.ro/nikola-tesla-a-experimentat-a-patra-dimensiune-un-experiment-incredibil/?fbclid=IwAR0dxorCpJmafY2ssFBpcd69NBlO1_M0IP2MrM_ehx5Lo66I-QN_X1mVN_w

sursa foto: history.com